Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

b99gif 15-12-06 19:44

un vopsitor?

Cunoasteti un vopsitor meserias? Ceva mai cu preturi ....nepiperate! Vreau sa-mi vopsesc si eu bubulina! Pls un pic de ajutor! Un meseriash sau un centru mai ieftinache! Ms

b99gif 15-12-06 19:46

P.S. Pt. parbriz

Cine are beleau cu parbrizul spart, sa stranga vreo 3 milioane (atat a costat unul nou- cu tot cu montaj)! La dezmembrari nici vorba de parbriz, doar luneta avea unul singur , iar la Dan de pe Giurg. .....370 ron (eu zic ca omuletzul acela face preturile dupa cum il taie capul)! Vreau si eu un sticker PLS

Miez 15-12-06 19:55

Re: P.S. Pt. parbriz

Quote:

Originally Posted by b99gif (Post 662255)
Cine are beleau cu parbrizul spart, sa stranga vreo 3 milioane (atat a costat unul nou- cu tot cu montaj)! La dezmembrari nici vorba de parbriz, doar luneta avea unul singur , iar la Dan de pe Giurg. .....370 ron (eu zic ca omuletzul acela face preturile dupa cum il taie capul)! Vreau si eu un sticker PLS

Parbriz si eu tre sa schimb ... de unde l-ai luat la bani astia ? si a venit si cu "cheder" sau cum i se mai zice inima :rolleyes2 ... ?

cat despre stiker ... ce culoare ?

b99gif 15-12-06 20:10

Re: P.S. Pt. parbriz

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 662277)
Parbriz si eu tre sa schimb ... de unde l-ai luat la bani astia ? si a venit si cu "cheder" sau cum i se mai zice inima :rolleyes2 ... ?

cat despre stiker ... ce culoare ?

Parbrizul l-am montat si luat de la EURO-GLASS, Iulian 0722375740, dar vezi ca imi cerea 350 ron prima oara! Mai jos de 320 n-a vrut sa lase! E lipit parbrizul daca ai super 5, daca nu, e pe cheder si e mai ieftin! Oricum, suna-l si in 4 ore il face :P Despre sticker ce sa zic, as vrea unul albastru! La ce pret e?

villytzah 15-12-06 23:34

Re: Club Renault 5

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 662156)
:)

mie imi cam bate o planetara ... da nush dc merita sa iau de la el.. nu e practic acelasi lucru ?

Eu stau mai rau cu planetara stanga : cand merg normal nu e nici o problema merge si cu 120km/h,dar cand iau viraje:
-dak stau pe loc si brachez la maxim si incerc sa ma deplasez tre sa o fac usor pt k-mi troncane de o ia dracii.
- dak nu e bracata la maxim si incerc sa ies intr-o strada principala pe un viraj stanga si fortez un pic face la fel de urat cred k e de la capul dinspre fuzeta (fuzeta care a fost schimbata la randul ei).Cred k e de capul de planetara si stau in dubii sa-l schimb cu unu nou sau sa iau planetara cu totul de la francez,mai degraba a doua varianta k ma scapa de multe si oricum eu sun multumit de ce am luat de la el pana acum.

Cat despre Dan de pe giurgilui nici nu vreau sa aud : imi cerea 600 mii p un rulment stanga si gasisem nou cu 800, asa k omu face pretul k sa mai lase la el,dar totusi e exagerat,de la lemo am luat fuzeta cu totul cu 500 mii-nu am mai stat sa ma chinui sa gasesc mecanic pun rulmetnul..........Hai k am scris cam mult...:D....
P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer :D)

Miez 16-12-06 13:35

<<P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer )>>

practic vrei sa vezi la alti - cobai .. :)

villytzah 16-12-06 14:39

NU neaparat cobai ...... dar nu prea am inteles care emblema cu R5 o sa fie pe stickere si nu prea pot aprecia cat de mari sunt,avand in vedere k masina mea e rosie mi-ar placea asta a ta de la semnatura.....dar nu prea pot aproxima dimensiunile ei ...:P....si cum o sa vina pe luneta ....Ma gandeam sa o pun stanga sus pe luneta,cred k asa o vor pune toti...:D

Miez 16-12-06 14:53

1 Attachment(s)
pai la asta ma gandeam ... iar locatie ori luneta .. oriunde.. ori geam spate intr-un colt undeva ...

villytzah 16-12-06 16:22

Parerea mea e k ar trebui sa fie in 2 culori ca sa se vada bine, adik R5 club sa scrie cu alb,iar fundalul sa ramana to rosu sau invers la fel k in semnatura ta si locul ideal e stanga sus pe luneta k sa o vada toti dupa ce vor fi depasiti :D, sau in timp ce ne depasesc ...:P....k sa nu fiu rau ...>:D

Miez 16-12-06 20:00

Ingenuncheata

2 Attachment(s)
da ... e de vazut cu stikeru ...
eu oricum vreau cum am pus ultima exemplu... da dc e poate facem si unu ca in semnatura sa vedem cu iese :D

btw. o mica modificare la masina poza 1 cand am luat masina poza 2 acum :D "ingenunchiata"

e mult mai bine acum, inainte era cam "fericita" de fata la viteza ... multumesc tm8bnz ;)

:!:

Indy 16-12-06 20:50

Re: Ingenuncheata

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 663696)
da ... e de vazut cu stikeru ...
eu oricum vreau cum am pus ultima exemplu... da dc e poate facem si unu ca in semnatura sa vedem cu iese :D

btw. o mica modificare la masina poza 1 cand am luat masina poza 2 acum :D "ingenunchiata"

e mult mai bine acum, inainte era cam "fericita" de fata la viteza ... multumesc tm8bnz ;)

:!:

Scuza-ma..., dar eu chiar nu inteleg diferenta..., ce e schimbat?

Miez 17-12-06 00:16

:)

pai in perioada cand am facut prima poza puteam sa bag lejer un pumn intre roata si aripa ...
acum .. max 2 degete... :D

DnI 17-12-06 12:39

ai lasat`o si de spate ? ce arcuri ai pus pe fata ?

Miez 17-12-06 12:42

de spate e la fel cum era .. sunt in dubii .. parka ar fi ok da parka as mai lasa-o un dinte

arcuri rosi de la tm8bnz

b99gif 17-12-06 12:48

cunoasteti un electrician?

vreau si eu un electrician bun! si un vopsitor! Sper sa nu cer prea multe! Ms

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning