![]() |
un vopsitor?
Cunoasteti un vopsitor meserias? Ceva mai cu preturi ....nepiperate! Vreau sa-mi vopsesc si eu bubulina! Pls un pic de ajutor! Un meseriash sau un centru mai ieftinache! Ms
|
P.S. Pt. parbriz
Cine are beleau cu parbrizul spart, sa stranga vreo 3 milioane (atat a costat unul nou- cu tot cu montaj)! La dezmembrari nici vorba de parbriz, doar luneta avea unul singur , iar la Dan de pe Giurg. .....370 ron (eu zic ca omuletzul acela face preturile dupa cum il taie capul)! Vreau si eu un sticker PLS
|
Re: P.S. Pt. parbriz
Quote:
cat despre stiker ... ce culoare ? |
Re: P.S. Pt. parbriz
Quote:
Parbrizul l-am montat si luat de la EURO-GLASS, Iulian 0722375740, dar vezi ca imi cerea 350 ron prima oara! Mai jos de 320 n-a vrut sa lase! E lipit parbrizul daca ai super 5, daca nu, e pe cheder si e mai ieftin! Oricum, suna-l si in 4 ore il face :P Despre sticker ce sa zic, as vrea unul albastru! La ce pret e? |
Re: Club Renault 5
Quote:
-dak stau pe loc si brachez la maxim si incerc sa ma deplasez tre sa o fac usor pt k-mi troncane de o ia dracii. - dak nu e bracata la maxim si incerc sa ies intr-o strada principala pe un viraj stanga si fortez un pic face la fel de urat cred k e de la capul dinspre fuzeta (fuzeta care a fost schimbata la randul ei).Cred k e de capul de planetara si stau in dubii sa-l schimb cu unu nou sau sa iau planetara cu totul de la francez,mai degraba a doua varianta k ma scapa de multe si oricum eu sun multumit de ce am luat de la el pana acum. Cat despre Dan de pe giurgilui nici nu vreau sa aud : imi cerea 600 mii p un rulment stanga si gasisem nou cu 800, asa k omu face pretul k sa mai lase la el,dar totusi e exagerat,de la lemo am luat fuzeta cu totul cu 500 mii-nu am mai stat sa ma chinui sa gasesc mecanic pun rulmetnul..........Hai k am scris cam mult...:D.... P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer :D) |
<<P.S.: O sa vreau si eu un sticker,o sa ma hotarasc si ce culoare,dar vreau sa vad mai intai exact cum o sa arate pe o luneta(la dimensiuni si pozitie ma refer )>>
practic vrei sa vezi la alti - cobai .. :) |
NU neaparat cobai ...... dar nu prea am inteles care emblema cu R5 o sa fie pe stickere si nu prea pot aprecia cat de mari sunt,avand in vedere k masina mea e rosie mi-ar placea asta a ta de la semnatura.....dar nu prea pot aproxima dimensiunile ei ...:P....si cum o sa vina pe luneta ....Ma gandeam sa o pun stanga sus pe luneta,cred k asa o vor pune toti...:D
|
1 Attachment(s)
pai la asta ma gandeam ... iar locatie ori luneta .. oriunde.. ori geam spate intr-un colt undeva ...
|
Parerea mea e k ar trebui sa fie in 2 culori ca sa se vada bine, adik R5 club sa scrie cu alb,iar fundalul sa ramana to rosu sau invers la fel k in semnatura ta si locul ideal e stanga sus pe luneta k sa o vada toti dupa ce vor fi depasiti :D, sau in timp ce ne depasesc ...:P....k sa nu fiu rau ...>:D
|
Ingenuncheata
2 Attachment(s)
da ... e de vazut cu stikeru ...
eu oricum vreau cum am pus ultima exemplu... da dc e poate facem si unu ca in semnatura sa vedem cu iese :D btw. o mica modificare la masina poza 1 cand am luat masina poza 2 acum :D "ingenunchiata" e mult mai bine acum, inainte era cam "fericita" de fata la viteza ... multumesc tm8bnz ;) :!: |
Re: Ingenuncheata
Quote:
|
:)
pai in perioada cand am facut prima poza puteam sa bag lejer un pumn intre roata si aripa ... acum .. max 2 degete... :D |
ai lasat`o si de spate ? ce arcuri ai pus pe fata ?
|
de spate e la fel cum era .. sunt in dubii .. parka ar fi ok da parka as mai lasa-o un dinte
arcuri rosi de la tm8bnz |
cunoasteti un electrician?
vreau si eu un electrician bun! si un vopsitor! Sper sa nu cer prea multe! Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning