![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
Quote:
asa e...:( |
cel mai tare element de tuning care-l au parintii tai pe masina este detectorul de radar.....
Si chiar este masina made in cta...ca asta e titlul topicului..... |
am vazut azi limuzina Chryslaer 300 C arata ca o anaconda :shock: :D
|
Quote:
pai da ala e cel mai mare tuning... |
DMX ...scuza'ma dar cred ca il iei in deradere pe peter....de ce te iei de detectorul lui...nu ai vazut ca are si anvelopele pirelli scorpion.....nu stiam ca anvelopele tin de "tuning" sau de "made".
Peter pentru cultura mea generala ce fel de cip ai de la C&C mai mult intreb in necunostinta de cauza..(acum vreo 4ani am lucrat la c&c ) |
pai un cip...de Hyundai SantaFe 2,0 crdi adik stock are 112 masina..si ei au zis ca cu cipu ajunge la 140....plm...nu am pus-o pe dyno...
|
deci sa inteleg ca ai montat un alt chip..in locul celui original?
|
Quote:
Si de la 112 la 140 fara turbo ... e departe rau ... |
astonul ala negru cabrio cu numere de germania e prea belea.aseara l-am auzit asa un pic in sarcina numai in a 2-a si vrea sa zic ca la sunet doar lambo gallardo il poate concura.la cp inca nu stiu :)
|
Quote:
asa ziceau aia ,ca la 140 ajunge...motorul este CRDi... |
CristiVW ...tzi-am vazut aseara masina la ss ....de cum mi-a sarit in ochi mi-am dat seama ca u esti ....arata bine ....imi place
|
Quote:
da, am fost pe acolo, singurel, la o tigara si un telefon :-P din pacate nu te stiam, sorry. ne-om cunoaste noi |
cristi mergi la VW FEST?
|
Quote:
|
-sambata am mers vreo 300 metri, in mamaia, in aglomeratie mare, bara la bara cu un Rolls Royce Phantom, primul si singurul pe care l-am vazut pana acum live...masina aia are o alura de nu se poate, arata impunator din orice unghi te-ai uita (off-topic, ca era inmatriculata in germania parca) si e mult mai inalta decat pare in videoclipul lui snoop dogg.
-pana acum aveam senzatia ca seamana bine cu chrysler 300, dar cand am vazut rolls-ul mi-am dat seama ca n-au nici o tangenta una cu alta...si cum se misca...hmmm.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning