![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]
dar acum fara suparare ca nu ti-am vazut masina in realitate.doar in poze.dar masina ta respecta ceva din ceea ce ai zis tu ca inseamna?adica 2 eleroane pe spate,bara fata cu prelungire de jumate bara de logan (cred),bara spate cu cealata jumatate de bara de logan....oglinzi m,bad,boy,2 culori care nu dau bine inpreuna(ambele inchise),?nu-ti zic cu rautate..chiar aici pe topicul tau sunt poze cu asa zisele cult style.se aseamana?
|
Momentan masina e in lucru, inca nu e finalizat mai nimic, nici macar finisat, am alte probleme pe cap momentan decat masina. Asteapta sa se finalizeze unele lucruri, nu-o sa fie 100% cult , insa o sa aiba o tenta.
ps. Nu este nici un Astra F , cult , dupa care sa-mi iau reper. Majoritatea masinilor cult au BadBoy, oglinzi schimbate, culoarea nu va ramane aceasta. Acele masini asa zise cult, sunt F-uri cu kit de gsi (sau poate chiar sunt Gsi) intretinute si cam atat. Nu fac nimic special la masina, doar ce idei am in cap, m-am mai inspirat de la unele F-uri postate pe forum, dar cam atat. |
Ok.tu stii cel mai bine ce vrei sa iasa si cum sa iasa...eu iti doresc spor la munca...
p.s. de ce nu ai facut bad-boy la linia cu aripile?nu crezi ca nu are continuitate? |
Quote:
O sa se mai lucreze la masina din Martie probabil. Momentan i-am achizitionat o bara de ridigizare pe fata si un set de faruri , care le voi face smoked. Cam atat cu noutatile. |
Quote:
|
Quote:
|
Pleoape VaLeX, pleoape! :lol:
Glumesc... Eu zic ca mai bine lasi aripile asa... nu le mai prelungeşti! Am văzut pe net F-uri cu aripile la acelaşi nivel cu prelungirea capotei şi din punctul meu de vedere, dă urât! E doar o parere... dacă ţie îţi place e OK! Baftă! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu am cu alea nasoale... :(
Dar pun cu unele care îmi plac cât de cât! Cel roşu nu e lucrat deloc bine, nu e rotunjită bine aripa, se vede un colţ pe la jumatatea semnalizării! |
Sincer, nu ma incanta ...mai ales cel negru ! Cel rosu, e destul de agresiv prelungita capota, da binisor ...insa bara fata ....yakkk !!!!
Multam de poze GAB :) Probabil ca o sa ramana asa capota .... |
Cu plăcere, domnu'!... Mă bucur că te-am putut ajuta!
O seara plăcută... |
si eu zic ca-i nasoala faza cu aripa prelungita peste semnalizare. Dar daca vrei sa mai vopsesti la un moment dat masina, recomand sa ajustezi bad-boy-ul sa fie la linie cu aripile.
parerea mea e ca rata mult mai bine ;) |
Sa vedem ce o sa fie , oricum masina nu va avea aceeasi culoare. Dupa finalizarea modificarilor , se va schimba si culoarea.
|
ca sa fie cult cum ti-ai dori tu, ar trebui sa incepi cu suspensia, iar kitul stock de astra F sau GSi, nu ajuta cu nimic. fa ceva unicat, nu incerca sa copiezi ce gasesti pe net... ai putea la bara fata sa scoti bandourile, sa o faci mai "clean" si prelungita vreo 5 cm. este destul de mult de munca, dar arata altfel si este mai rar. asta e ceea ce cred eu. spor la modificari si un an nou mai bun
|
Un mic preview la tuningpedia pe care o vom lansa cât de curând:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning