Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

06XPT 21-12-09 21:14

Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]

dar acum fara suparare ca nu ti-am vazut masina in realitate.doar in poze.dar masina ta respecta ceva din ceea ce ai zis tu ca inseamna?adica 2 eleroane pe spate,bara fata cu prelungire de jumate bara de logan (cred),bara spate cu cealata jumatate de bara de logan....oglinzi m,bad,boy,2 culori care nu dau bine inpreuna(ambele inchise),?nu-ti zic cu rautate..chiar aici pe topicul tau sunt poze cu asa zisele cult style.se aseamana?

VaLeX 21-12-09 21:37

Momentan masina e in lucru, inca nu e finalizat mai nimic, nici macar finisat, am alte probleme pe cap momentan decat masina. Asteapta sa se finalizeze unele lucruri, nu-o sa fie 100% cult , insa o sa aiba o tenta.

ps. Nu este nici un Astra F , cult , dupa care sa-mi iau reper.

Majoritatea masinilor cult au BadBoy, oglinzi schimbate, culoarea nu va ramane aceasta. Acele masini asa zise cult, sunt F-uri cu kit de gsi (sau poate chiar sunt Gsi) intretinute si cam atat. Nu fac nimic special la masina, doar ce idei am in cap, m-am mai inspirat de la unele F-uri postate pe forum, dar cam atat.

06XPT 21-12-09 21:39

Ok.tu stii cel mai bine ce vrei sa iasa si cum sa iasa...eu iti doresc spor la munca...
p.s. de ce nu ai facut bad-boy la linia cu aripile?nu crezi ca nu are continuitate?

VaLeX 21-12-09 21:42

Quote:

Originally Posted by 06XPT (Post 2912372)
k.tu stii cel mai bine ce vrei sa iasa si cum sa iasa...eu iti doresc spor la munca...
p.s. de ce nu ai facu bad-boy la lia cu aripile/?nu crezi ca nu are continuitate?

Am vrut sa fie mai agresiv, stiu ca nu are continuitate cu aripile ...daca voi continua cu fibra si pe aripi, la semnale, nu mai am cum sa le scot.

O sa se mai lucreze la masina din Martie probabil. Momentan i-am achizitionat o bara de ridigizare pe fata si un set de faruri , care le voi face smoked. Cam atat cu noutatile.

CocoT 28 21-12-09 21:47

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2912388)
Am vrut sa fie mai agresiv, stiu ca nu are continuitate cu aripile ...daca voi continua cu fibra si pe aripi, la semnale, nu mai am cum sa le scot.

Asta am incercat si eu VaLeX sa umblu putin si la semnalizari dar nu se poate scoate semnalizarea dupa... plus d'asta trebuie sudata o mica tablita acolo care continua forma capotei... dupa care indoita sa bagi semnalizarea... apoi adusa la nivel si data cu fibra... Cam greu!... Dar ii da alt aspect masinii!...

VaLeX 21-12-09 21:49

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 2912406)
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2912388)

Asta am incercat si eu VaLeX sa umblu putin si la semnalizari dar nu se poate scoate semnalizarea dupa... plus d'asta trebuie sudata o mica tablita akolo care continua forma capotei... dupa care indoita sa bagi semnalizarea... apoi adusa la nivel si data cu fibra... Cam greu!... Dar ii da alt aspect masini!...

Nu prea as vrea sa lucrez cu tabla, insa cand o sa vina caldura, am sa am in aspect si acest lucru. Poate gasesc o solutie in prelungirea capotei si pe semnale , sa vedem....

GJ 64 GAB 21-12-09 21:55

Pleoape VaLeX, pleoape! :lol:
Glumesc...
Eu zic ca mai bine lasi aripile asa... nu le mai prelungeşti!
Am văzut pe net F-uri cu aripile la acelaşi nivel cu prelungirea capotei şi din punctul meu de vedere, dă urât!
E doar o parere... dacă ţie îţi place e OK!

Baftă!

VaLeX 21-12-09 21:58

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2912440)
Pleoape VaLeX, pleoape! :lol:
Glumesc...
Eu zic ca mai bine lasi aripile asa... nu le mai prelungeşti!
Am văzut pe net F-uri cu aripile la acelaşi nivel cu prelungirea capotei şi din punctul meu de vedere, dă urât!
E doar o parere... dacă ţie îţi place e OK!

Baftă!

Pe mine chiar nu ma deranjeaza, ai vre-o poza cu aripile la nivel, sa-mi fac o idee?

GJ 64 GAB 21-12-09 22:16

3 Attachment(s)
Nu am cu alea nasoale... :(

Dar pun cu unele care îmi plac cât de cât! Cel roşu nu e lucrat deloc bine, nu e rotunjită bine aripa, se vede un colţ pe la jumatatea semnalizării!

VaLeX 21-12-09 22:20

Sincer, nu ma incanta ...mai ales cel negru ! Cel rosu, e destul de agresiv prelungita capota, da binisor ...insa bara fata ....yakkk !!!!

Multam de poze GAB :) Probabil ca o sa ramana asa capota ....

GJ 64 GAB 21-12-09 22:33

Cu plăcere, domnu'!... Mă bucur că te-am putut ajuta!

O seara plăcută...

Radu_print 22-12-09 10:17

si eu zic ca-i nasoala faza cu aripa prelungita peste semnalizare. Dar daca vrei sa mai vopsesti la un moment dat masina, recomand sa ajustezi bad-boy-ul sa fie la linie cu aripile.
parerea mea e ca rata mult mai bine ;)

VaLeX 22-12-09 11:09

Sa vedem ce o sa fie , oricum masina nu va avea aceeasi culoare. Dupa finalizarea modificarilor , se va schimba si culoarea.

rhadu 28-12-09 12:05

ca sa fie cult cum ti-ai dori tu, ar trebui sa incepi cu suspensia, iar kitul stock de astra F sau GSi, nu ajuta cu nimic. fa ceva unicat, nu incerca sa copiezi ce gasesti pe net... ai putea la bara fata sa scoti bandourile, sa o faci mai "clean" si prelungita vreo 5 cm. este destul de mult de munca, dar arata altfel si este mai rar. asta e ceea ce cred eu. spor la modificari si un an nou mai bun

aleks 28-12-09 22:36

Un mic preview la tuningpedia pe care o vom lansa cât de curând:
Quote:

Originally Posted by 4tuning.ro
cult poate fi impartit in doua ramuri: stilul cult si masinile cult. Masinile Cult sunt masini cu “istorie”, precum Mini Morris, VW Golf 1 sau 2, Lamborghini Coutach, Porsche 911, VW Beetle, etc. Asa ca e de la sine inteles ca nu poti numi “cult” o masina noua, un Golf V, de exemplu, insa poate intra lejer in stilul respectiv de tuning.

Quote:

Stilul “Cult” este reprezentat prin simplitatea modificarilor, chiar la rangul de bijuterie, pentru ca se pune accent pe conservarea formelor orgininale, pastrandu-se pe cat de mult posibil aspectul “de fabrica” al masinii. Se adauga apoi elementele “cheie”, precum jante (BBS RS/RM, Porsche Twist, ATS Classic), combinate cu suspensii foarte-foarte joase, cat si culori retro (maro inchis, verde, culori mate)

Quote:

Totodata, un alt element reprezentativ stilului “cult” il reprezinta crucea armatei germane, folosita pentru a promova o imagine de “baiat dur”, accesoriu care s-a raspandit destul de rapid in lumea motociclistilor, surferilor si a iubitorilor de masini nemtesti.

Despre asta vorbim când numim maşini cult, iar în România, în afară de Golful3 portocaliu din Sfântu Gheorghe, eu nu prea mai ştiu maşini care să se înscrie în descrierea mai sus amintită.

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning