![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Imi place cum suna...."cel mai modificat Subaru din Romania":lol: :lol:
Asa o fi... |
T R I F A Z I C A
=> care merge cu 380 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pe bune scrie in ziar, sau unii merg cu cioara vopsita? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.libertatea.ro/index.php?s...iva&sid=172311 |
:shock: mach1 :rolleyes2
|
Cred ca altceva e aici de discutat dar vad ca s-a derapat rau de tot de la subiect.
|
Cine credeti ca era azi dimineata mare VIP la promotor?
Ati ghicit.Ala cu trifazica!:lol: Numa ca azi zicea ca a mers maxim cu 350 cu motoru si cu masina 370. Si pe langa faptul ca tre sa fii mare campion ca sa ia macar in cosiderare o cursa cu tine, ne anunta ca in aprox 3 luni masina sa va fi cu 300cp mai puternica si 400kg mai usoara.:shock: What's the point? din moment ce a anuntat ca nu mai participa la curse si se dedica raliului.:arrow: In tara asta e foarte usor sa devii vedeta.Cateodata e de ajuns sa fii penibil.:no: |
Quote:
Din gura multe poti sa faci. Eu voi face STI atat de rapid incat sa nu poata fi ajuns de nici o masina europeana cu 1000cp. |
Quote:
|
Tare ...adevarat ce spune in el....:(...
Cred ca ar trebui alcatuita pe forum o Galerie a Penibilului ce Frizeaza Grotescul...;))...cu toate aparitiile in media ale personajului ce din cate constat,NU ARE nici macar un prieten ci numai suflatori in c_r, altfel nu inteleg cum de nu i-a atras nimeni atentia ca mai are un pic si apare la cascadorii rasului...;)) Numai bine tuturor:) |
Quote:
asa satzi ajute Dumnezeu... are cineva repeortajul??? de la pro motor... |
Deja incepe sa ma agaseze acest "prim forjor" al tarii.Nu el ca persoana pt ca nu il cunosc personal si ar fi aiurea sa zic ca e asa si pe dincolo,dar modul si intesitatea in care se promoveaza sau este promovat, asta este enervant si penibil.
@bbm: cu el nam nimic,dar promovarea si aberatiile (vorba lui lascarica) frizeaza grotescul,pt penibile se vede ca sunt de la o posta. |
Un stupid care a incercat toate cursele posibile si mereu pleaca indoit cu coada intre picioare.
Acum spune ca se duce la altele mai ... dar pentru cine nu stie a mai fost de trei ori cu rezultate dezastruase si cand spun 3 ori ma refer la ani distincti. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning