![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
Ce au in cap ma refer ... ideea de baza ... il toc pe fraier de bani. ;) |
Quote:
|
N-are rost sa zic nimic.
Ideea e de baza: nu suport materialistele. "- Tu esti baiat dragut, dar mi-e scarba sa ma urc in Dacia ta. - Da-o-n plm ca nu mananci in ea. Doar te deplasezi. E curata, nu e jegoasa." Asta este un dialog. ;) |
Quote:
|
nu-i usor nici asta, sa stii :)
trebuie sa renunte la multe (principii, mandrie, etc) pentru scopul lor, si probabil ca iau si multe tepe pana la rezultatul propus :) |
Quote:
|
Or deveni ele destepte in a fraieri barbatii, dar ele tot niste idioate raman. :)
|
Quote:
|
La ce te referi ?
Barbatul materialist ? Nu sunt multi la noi in tara din fericire. |
Quote:
|
Daca e indragostit de ea, nu isi da seama ca il toaca de bani, decat cand e prea tarziu.
Vezi ca tipii de genul sunt aia care se indragostesc usor, nu profita de faptul ca sunt instariti, pentru a se culca cu orice femeie. (o mare parte, ma refer). |
daca ai 50 60 e ani de exemplu, si ai chelie, burta si 1.65, nu cred ca mai faci talente daca blonda tanara si cu sanii mari cu care te-ai cuplat luna trecuta te face de bani...
|
Quote:
@Gabi chiar daca isi da seama si este o persoana prea slaba si este legat sentimental de 'profitoarea" nu se dezlipeste de ea....fiind constient ca ea nu sta cu el din dragoste;) @Ada barbatii se complac in situatii de genul acesta..... se cred mare macho ca vai doamne ce femeie tin langa mine doar pt ca am bani :rolleyes2 |
Nu va suparati dar cele care stau cu barbat pentru bani, nu ar trebui sa se vaite ca li se mai arde o palma.
|
Quote:
@Sasha:Ce ti-e si cu barbatii astia...atata se pune accent pe femei..profitoare etc..dar nici cu unii barbatii nu ma 'laud':rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning