![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KIT-uri distributie la PRET SPECIAL
Anunt valabil
|
RENAULT SCENIC AN 2002
VFJA110527427977 Kit distributie CONTITECH la promotie , filtre MANN sii ulei OFERTA 1303/27.05.2011 1.Kit distributie = 400 lei Contitech 2.FIltru aer = 38 lie MANN 3.Filtru ulei = 15 lei MANN 4.Filtru polen = 42 lei MANN 5.Filtru combustibil = 40 lei MANN 6.ELF EVO 5w40 4 l = 140 lei *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON ,SUB ACESTA SUMA TRASNPORT E 25-30 RON *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *GARANTIE 60000 KM *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Salut,
Poti sa imi dai un pret pentru kit distributie, pompa apa, curea transmisie, rola intinzatoare pentru un FORD FOCUS 2, 1560 cmc, 80 kw, cod motor DA3 G8DB1W, serie caroserie: WF0WXXGCDW7L20750 Multumesc ! |
salut, un pret te rog pentru un kitt de distributie complet(pt revizia de 60.000 km) pentru un peugeot 206 1.1i, dar si ce contine, merci
|
Kit complet distributie FIAT STILO 3 usi , 1.9 JTD, 85kw, 115cai ?
multumesc |
Quote:
1.Kit distributie = 366 lei Contitech *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON ,SUB ACESTA SUMA TRASNPORT E 25-30 RON *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *GARANTIE 60000 KM *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
Quote:
|
Quote:
1.Kit distributie = 363 lei GATES 2.Pompa apa = 118 lei AIRTEX 3.Curea accesori = 41 lei CONTITECH 4.Rola intinzator = 144 lei SKF *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON ,SUB ACESTA SUMA TRASNPORT E 25-30 RON *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *GARANTIE 60000 KM *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut...am si eu un tigra din 97 1.4 16v...
vreau si eu kitt-ul de distributie + intinzator curea accesorii si cureaua de accesorii.mersi. |
Quote:
va rugam seria caroserie si specificati e optiune cu servodirectie ,aer contitionat DA sau NU |
Are aer,are servo...e varianta full.seria o scriu mai incolo ca nu am talonul la mine.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1.Kit distributie = 226 lei Contitech 2.Pompa apa = 88 lei Airtex *TERMEN LIVRAE 1-2 ZILE LUCRATOARE *TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE CU SEDIU FAN COURIER LA COMENZI PESTE 600 RON ,SUB ACESTA SUMA TRASNPORT E 25-30 RON *PRETURILE CONTIN DISCOUNT SI TVA *GARANTIE 60000 KM *DOAR ACEST REPER E OFERTABIL Preturile contin TVA, in caz de comanda se necesita datele complete (adresa de livrare, nume prenume, seria actulului identitate) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning