![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Vad ca se vorbeste mult de...Wolfsburg Edition, Fire and Ice edition si alte editii...la tine e doar BPR EDITION si cred ca-i deajuns.
Sa te bucuri de ea la maxim...de fapt , asta-i cel mai important. https://i628.photobucket.com/albums/u...m/DSC_5544.jpg https://i628.photobucket.com/albums/u...m/DSC_5551.jpg Astept cu drag sa vad ce perle mai scoti :)...bafta |
Quote:
Cat despre perle, dabi astept si eu, sa vedem daca am scos vreo perla,iar daca am gresit ,asta e ,gresesc ei cei care citesc dupa promtar. Iar daca am gresit ,vedem continuarea la carcotasi nu? |
Acum te-am vazut la ProMotor. Dementiala masina. Arata-ne calculatoru masinii :))
|
Quote:
foarte frumoasa masina si foarte puternica ! felicitari! |
|
Foarte tare Viorel....super BPR-ul :)
|
Frumos Mister "fiara".
Esti pe drumul cel bun. Continua tot asa ca e ok. Ai o masina destul de frumoasa mai ales pe partea motorului cu care faci destul victime:)) Bft. |
Re: golf 2 b-76 bpr
respect arata excelent
|
Re: golf 2 b-76 bpr
te`am vazut si eu la promotor,frumoasa masina in orice caz,dar ai lucrat mult la ea si ai bagat banii,era culmea sa nu fie bestiala,bafta in continuare,cat mai multi km fara incidente ca na la o masina asa puternica riscu e mai mare,noroc
|
Bravo ,un proiect foarte reusit iar masinuta arata foarte bine ....mai putin fusta spate :lol::lol: ...sa nu ma injuri acum :twisted: ..de "caluti" nu zic nimic ,nu este domeniul meu ...inca
Bafta omule ;) |
sme rau masinuta, a meritat fiecare banut.
ai trecut duminica cu motoreta pe langa mine,eram in drum spre tulcea si vreau sa zic ca sa zbarlit parul pe mine:D ,cam cat ai facut din B pana la TL?:D scuzati off-ul. |
"iete draciea sa deschis singura"....:) frumos domnule frumos abia astept sa vad bestia....:X:twisted:
|
Quote:
Dar de la Slobozia ,am venit pe Urziceni. Stiu,cand am ajuns la Slobozia era ceasul 6 jumate, iar cand am ajuns in Dristor acs,era ceasul 7,15. |
Quote:
Nu am de ce sa ma supar,suport criticile fara probleme,doar jignirile ma deranjeaza. |
da o sesiune de autografe pentru fani cand faci? :D .. stii foarte bine ca sunt altii de pe alte forumuri care ar da orice pentru un autograf :lol::lol::lol:
P.S: pune draq jante de tabla si schimba motorul ca arata jalnic masina asa 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning