![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
ms mult adi!!!
|
Quote:
|
Quote:
Bineînţeles că dacă nu se găsesc baze pentru maşinile solicitate, nu se poate "onora comanda", decât dacă este priceput în a desena manga şi să facă totul de la 0! Eu acum o săptămână am modificat prima oară o maşină manga. Ajut cu ce pot în limita cunoştiinţelor! |
1 Attachment(s)
Nu am găsit bază pentru respectivul model, dar am găsit ceva apropiat şi am încercat să-l aduc aproape de adevăr!
Sper că este ok! |
salutare..ce nu se gaseste manga pentru model nu se va face sigur...dar ca sa faci manga dintr-un blueprint dureaza sapt intregi si tot o fac din pasiune nu din obligatie..eu unu acum numai am timp de nimic dar lucrez numai in bmw deci daca este cineva cu bmw pot face altceva nu srry
|
Quote:
|
Dar golful meu nu vrea chiar nimeni sa il faca :oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sper că nu am ciopârţit prea rău maşina! P.S Am făcut imaginea .rar pentru că nu dorea .png! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Atâta vreme cât nu faci tu de la 0/zero acele accesorii/anexe şi eu nu spun că le-am făcut de la 0/zero, este ok! Nu mai adopta atitudinea asta arogantă pentru că şi tu iei la rândul tău din alte părţi. Atâta vreme cât încerc să ajut şi nu "fur" cu totul, respectivul desen, eu zic că este fair-play ceea ce am făcut! N-am pretenţia să îmi amintească nimeni numele şi nici nu îmi pun numele pe poze! Ajut din plăcere! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning