![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
1 Attachment(s)
Mda... se pare ca ti-ai dorit rau de tot sa se intample ceva... folosind acea remarca " What goes around comes around" n-a ca s-a intamplat... poti trai fericit cu tine...
No comment. |
nasol bha,esti de-al meu ghinion peste ghinion :oops:
cred k poleposition se referea la limited slip dif :rolleyes2 |
sa-mi bag ... :| imi pare rau frate ... cum s`a intamplat ? :|
|
Nefericit eveniment :(
Cunosc sentimentul....resimti de parca te-ar fi lovit pe tine ..DAR...las' ca o faci tu..mai frumoasa decat era :)! |
nasol frate. vad ca ai spart si bara.cu ocazia asta nu-i pui una de m?
|
Plecam azi dimineata spre munca.... intersectie ne dirijata, mazga inghetata pe jos... eu 30 la ora... intru in intersectie, din stanga un fiat dublo, cu 50-60 la ora... el frana eu frana, eu ma opresc, el nu, ba pardon, se opreste in mine....
Evident... in intersectie ne dirijata ne acordare de prioritate de dreapta, fara carnet el... dar ne-am inteles noi, ca saracu era sofer la o companie de livrari, si plm... am zis, ca hai treaca de la mine... El fara carnet, era fara paine.... si am lucrat-o noi in asa fel incat sa aibe de platit doar 120ron amenda.. asta e... din 2 puncte de vedere sunt norocos... 1. Capota e doar zgariata, si atat... poate o revopsesc, profi... 2. Bara e sparta, poate fac vreo combinatie si imi iau mtech2, |
Quote:
Bai...:cry: imi pare rau si nu o zic aiurea...:cry: iti dai seama ca omu' spune multe la nervi... sincer imi pare rau, sper sa ma crezi... :cry: numai bine...las ca se face, poate ii pui bara fata M :-) |
O sa o dreg eu cumva... (i will survive).... poate ca si eu am intrecut nitel masura pe threadul tau, m-am luat de tine, fara sa te cunosc.... mii e scuze pt asta... >:D<
|
Intrebare
Cum lucra la o frima de livrari daca nu avea permis? Man iti urez bafta si sa nu mai dai de oamenii din astia bombe pe strazi ...asfalt uscat! |
Vroia sa spuna ca ramanea fara permis.
== Imi pare rau si stiu prin ce treci. Ai facut o estimare a pagubei? |
Pai nu, el avea permis, iar in urma accidentului, ramanea fara, dar am lucrat-o de asa fel incat sa nu ramana fara.... intelegi....
Maine voi afla, mai exact, cam ce si cum... momentan, ma gandesc ca se va ridica undeva la 2-3mii... poate un pic mai mult... tinand cont ca bavaria a luat 60milioane pt o zgarietura, cu un moskvitch asta vara, tineti minte? Anyway, d-aia exista asigurare, lasa, sa faca rca-u lui... are polita pana la 300,000 oiro... sa tot crapi la ea si sa repari, din bani astia :P |
:shock::shock::shock: nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat.. chiar nu meritai una ca asta mai ales dupa ce ai patit cu ambreiajul.. sincer imi pare rau.. dar o faci tu mai frumoasa .. exact ca pasarea phoenix.. care renaste din propria cenusa mai mare si mai frumoasa.. multa bafta.. ca o sa ai mare nevoie.. si succes in sesiune
|
imi pare rau razvane, oricum bucuria ramane pt ca nu a fost ceva grav, u esti ok si la masina nu sunt afectate partile mai importante in care ai bagat timp si bani. apropo, e ok angelu acolo inauntru, nu?
cum ai zis si u, la-s ca face rca-u! ca au la bani cati vor mai ales k acuma le-o scumpit iara. asta e iarna...eu intr-un fel is bucuros sincer ca aici, in cj inca nu a nins, daca va vine sa credeti...a nins odata vreo 10 min si a inghetat instant zapada, peste 2 ore era gone, in rest nimic! |
Quote:
|
e bine ca nu s a lasat cu vreun airbag sarit...ca ti dubla numarul de saptamani care le petreceai in servis..
asta se face.. acum o ai ca mine,putin in fatza si putin in spate..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning