![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumos au iesit pleoapele ...! am vazut-o ieri live ...! nu mai trebuie decat sa o speli ..ca zici ca plange saraca..! :))
|
3 Attachment(s)
in seara asta ,s-a intins si fibra pe capota.maine sper sa o finisez daca nu sambata.;)
|
Quote:
|
din ce in ce mai rea :)
|
o sa iasa ceva frumos ... si baddddd baddddd :P:) si o sa mai revenim si cu surprize :P:) gandite in seara asta ... dar o sa vedem .. ce iese :) .
|
Bravo Domnule,n-o mai vinzi ai???Stai man liniştit ţine-o acolo una e NUT pe forum ...;) aştept să o văd finalizată :D:lol:8)8)8)
|
azi am taiat fibra(dat forma la capota)am trantit o mana de kit de fibra,slefuita dar mai de munca.in general se vede bestial.
azi mi-am cumparat aripi noi de uzina,buji dacia renault,fise la fel,1 litru de rosu imperial sa vopsesc capota dupa ce o termin cateva maruntisuri pe la articulatie,am lasat si amortizoarele spate la intarit,vreau sa o las mai jos de spate. bafta tuturor,plec pe la oltenita la plimbare:) |
gata caine te-ai apucat ?
|
Quote:
capota a iesit mortala ,mai e de frecat la ia;) bafta |
8 Attachment(s)
poze cu capota ;)
|
ni s-au lungit urechile de la cat am asteptat pozele astea:lol:...
Arata marfa...finisata si data o vopsea cum ai dat si pe usi unde ai avut clapetele, si va arata bine bine (asta pana o vopsesti total:D) |
Ce pot sa spun... INSPAIMANTATOARE masina... Bravo boss... bine lucrat!...
|
in sfarsit cainnnneeeeeee sunt fericit broooo .... extrem de fericit a iesit exact ce ti-ai dorit ... " dupa inima omului " super marfa sunt super fericit ... ca am putut contribui si eu cu o mica mana de ajuto . te-am pupat sa fi fericit .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning