![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
shi la ce club te duci?
|
a zis ca nu se duce la nici un club... adik asa mi-a zis mie aku spaga lui ce face
|
filiala de la buc ma dezamageste..... pakt... ati pierdut un membru fff important...
|
sincer imi pare rau d ceea ce s-a intamplat, poate se razgandeste. macar am inceput sa ne mai inmultim la intalniri.
|
ce se mai aude de stikere? sper k le avem si noi vinerea asta...
|
vreau si eu stiker platesc pls
|
adytza nu cred k e o alegere buna sa te regtragi...filiala de aici de la buc e abia la inceput , abia am inceput sa ne miscam si toate astea in mare parte datorita tie...mai greu a fost la inceput , ce o sa fie de aici inainte v a fi mult mai simplu...personal si eu ma asteptam la altceva ,dar o sa fie altceva , doar dak ramanem impreuna si incercam sa facem acel altceva.dak ne retragem toti pe rand suntem doar niste lasi...:rolleyes2
|
adytza tocmai tu care ne-ai strans pe toti...... ma dezamagesti daca chiar e adevarat atunci pierdem unul din cei mai importanti membrii,macar lasa um motiv aici sau un pm
|
apropo....maine cine vine la intalnire ?! cioky ce a patit golful ?! abea astept sa isi repare baietii masinile (ma refer la pisicuta si la golf ) sa le vedem ce pot la capacitate maxima :twisted: :twisted: :twisted:
|
c a patit golf-ul, se pare k am ramas in urma
|
pai golf-ul nu a patit nimik grav numai ca-i curge niste apa... si are niste probleme pe sub capota
nu sunt grave da le are le avea si vineri da o sa le faca:) |
eu vin vineri... cine mai vine?
am vb si cu aditza si a zis k poate vine si el |
si yo vin .... se anutza ceva frumos maine seara AA?
|
poate va luati si voi vreun aparat foto sau camera ceva k daca ploua:D se mai gandeste vreunu la ceva :) si sa punem frate si noi niste poze cu masinile noastre la intalniri totusi:)
|
Salutare, am lipsit pentru ca am fost plecat prin concediu, dar cum ramane cu saptamana asta, vineri ne vedem, unde si la ce ora.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning