![]() |
6 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
navigaaaaaam si am dat peste un \"RAPPER\" now...LOL please... batic NIVEA ? dupa cum zice si descrierea pozei facuta de el, most wanted rapper ... die :/ ... lol
|
1 Attachment(s)
No turn here
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re: ...
Quote:
Masina chiar exista... de multe ori am vazut`o... \"La capatul drumului\" cik se numeste firma :lol: aveam park si eu o poza...da` cu telu` :( ... las` ca o sa`i fac o poza cu aparatu` ... :wink: |
Re: ...
Quote:
|
ba ..
se paote face si in adobe ? DA .. se poate punct. |
2 Attachment(s)
International neozeelandez, amendat pentru ca a impuscat o foca
Andrew Hore, component al reprezentativei de rugby a Noii Zeelande, a fost amendat cu 1.400 de euro de un tribunal din Dunedin (Noua Zeelanda) pentru ca a impuscat o foca. Hore si doi dintre prietenii sai au fost denuntati la politie de Asociatia pentru protectia mamiferelor marine din Noua Zeelanda, pentru ca au ucis in mod deliberat o foca. Cei trei se aflau la bordul unei barci pescaresti cand au zarit foca odihnindu-se pe una din stancile de pe tarmul Noii Zeelande si au decis sa o omoare. Pentru fapta sa, sportivul ar putea primi una din cele mai mari sanctiuni dictate de Federatia neozeelandeza de rugby. deci , avem asa ... un jucator de rugby .. si o ........... FOCA ...... si acum vine intrebarea .. CUM PANA MEA SA IMPUSTI O ..... F O C A ? |
...
LMAO :lol:
|
ete na alti impusca foci gratis , sa dai amenda ca a omorat o pe banchiza, nu mai stiu ce sa amendeze, ca din cunostiintele m,ele fociile nu sunt pe cale de disparitie chiar sunt cam multe asa ca propunerea mea este omoratii focii baietii....... hahaha glumeam , nu i normal sa omori nici un animal ca vb aia ........ e animal
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
9 Attachment(s)
:D
|
8 Attachment(s)
scule de scule buhahah
|
poezie aia e mortala hahahaahahahohoohoh
|