![]() |
Re: Golf 4 - GTI 1.8 turbo 20V
Quote:
|
4 Attachment(s)
Rial daytona au plecat , am ramas pe bbs ch cu gume noi ( pot spune ca masina e plictisita de cric si prezoane desfacute :))))
|
Quote:
|
Cel mai bine arata cu astea ...alegerea potrivita ;)
|
Quote:
Sunt cele mai potrivite. Bafta! |
Quote:
|
Jock - multumesc de aceesi parere as fi si eu !
mareo - rotile de CL le-am vandut in 2 zile si fara sa pun anunt si profit foarte bun , o sa mai vina altele in scurt timp nu e problema asta (flansele sunt in asteptare in garaj :D), de jante ma plictisesc rpd (exemplu si rial daytona care le-am dat fff rpd m-am plictisit de polishat si lustruit la ele dar a vrut sa incerc) gekvr6 - si aceste CH sunt culoarea lor de fabrica nu le-am vopsit eu sunt ch-r (mai usoare decat cele silver si semnificativ mai scumpe) Mie Ch-urile imi par agresive pe masina si se comporta super bine cu ele fiind si mai usoare si pana la urma dau dreptate unora " BBS raman BBS " Numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Chiar daca nu au 10J de buza exterioara mie imi place modelul asta mult defapt stii si tu ca de la junior iti spuneam ca eu la astea as ramane ! |
1 Attachment(s)
pregatita de vara
kit complet distributie filtre ulei si benzina ulei Motul garnituri capac sensor+garnituri pompa servo antigel g12 ulei servo bujii Ngk am mai montat regulator benzina 4 bari + valva n75j modelul de pe s3 si cupra |
Frumoasa masina si cu potential :-> bafta cu ea!
|
de unde iei piese originale VW pt ea dar originale originale OEM ! dami un site pe privat daca vrei :D
|
Doamne cat de superba e!!!! Sa o stapanesti sanatos si 1.000.000 km cu ea fara situatii neplacute!!! Felicitari pentru ce ai realizat :D
|
multumesc pt cuvintele frumoase
toate piesele oem sunt cumparate din reprezentanta vw preturi mari dar si calitate pe masura |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning