![]() |
Re: masini noi sau second din import
Auto, utilitare, camioane, rulote la comanda din import.
Preturi incepand de la 650 de euro (transport, numere, asigurare, comision). NOU! Inmatriculari Bulgaria, pe firma (1400 de masini la activ), procura notariala: 600 euro Contact: 0754.681.039 / [email protected] (doar e-mail!!!) Yahoo Messenger: ionut_ztele REDUCERE 50 EURO din costurile de transport pentru userii 4tuning ------------------------------------------------------------------------- Peugeot 206 1.4 HDi, 86.000 km, 2004, Climatronic, ABS, geamuri si oglinzi electrice, radio-casetofon, comenzi pe volan, proiectoare ceata, carte service, 4 airbag, masina cumparata de noua din tara, INMATRICULATA: 3.700 euro (usor discutabil) |
ionut, merge si la combinatie, am un peug 306 19 td din 1997, dau la schimb pt o masina pe care mi-o aduci si mai dau diferenta?
|
ma intereseaza o skoda fabia 14 tdi, peste 2005, la ce bani?sa nu fie break
|
Quote:
Cu schimburi nu pot sa te ajut. Skoda Fabia 1.4 TDI 2005 incepe de la 5.200 euro. |
5200 pret acolo
sau adusa in tara?si cam care ar fi taxa la ea, mersi |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Auto, utilitare, camioane, rulote la comanda din import.
Preturi incepand de la 650 de euro (transport, numere, asigurare, comision). NOU! Inmatriculari Bulgaria, pe firma (1400 de masini la activ), procura notariala: 600 euro Contact: 0754.681.039 / [email protected] (doar e-mail!!!) Yahoo Messenger: ionut_ztele REDUCERE 50 EURO din costurile de transport pentru userii 4tuning |
un corsa 13 cdti, peste 2005?
|
Quote:
|
modelul nou sau modelul vechi?5 usi?
|
Quote:
Modelul nou, in 5 usi, incepe de la 5.900 + transport. |
Salut spune-mi si mie un pret pentru un 318 tds E36 touring ...97-99 ...cu ceva optiuni ...pentru piese in general ma intereseaza
|
Quote:
Preturile incep de la 1.400 + transport |
salut ionut ,un passat intermediar sau un vento tdi sa imi ajunga pe la 2000-2500 inmatriculat ,gasesti ?
|
Quote:
Iti pot aduce la un 1700-2000 in tara daca vrei. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning