![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
aaa... eu in portbagaj am mocheta... petrica... tu ai asa ceva sau vrei sa pui?
aveti idee cat costa scutu de sub motor... (sau ce o fi) ca al meu e facut franjuri... si ating orice depaseste 5 cm in inaltime.... ca nu ma mai duc la magazinu daewoo din drumu taberei ca am un noroc acolo (ba e inchis, ba e inventar etc.) nici nu pot sa ma bag pe sub masina pe vremea asta... si mai vreau ceva... sa imi spuneti si mie pasii cum desfac fata de usa... o sa pun o poza... (dar mai intai sa ii fac) |
da valeo e cea mai buna alegere la ambreaiaj din ala am pus si eu si merge foarte bine :)
|
hmmm am si eu o problema adika am observat o chestie ca iese abur de sub capota si nu pot sa imi explic din ce cauza?? ati intalnit asa ceva???
|
Quote:
|
am mai auzit de asta, iese abur de sub capota cand ploua.... dar nu stiu din ce cauza...
|
Quote:
|
ms mult ptreciaPTK o sa verific :) pierderi nu cred ca am ca verific nivelul al antigel dar mai imi afce o chestie indicatorul de la caldura cand sta bine cand nu indica cand indica da prost nu situ ce are
|
si eu vreau tavita, eu am luk si`s multumit, si mie`mi iasa aburi :P
|
poi da mai dacia ce sa mai 2 cielo care sunt fierbinti :)))
|
in legatura xu ambreiajele ce sa zic am in debara un valeo aproape nou cind se incalzea nu mai datea randament cind erarece sau marog o temp normala intradevar avea unsprint foarte bun dar cum eu merg foarte mulr in oras am renuntat la el cind am avut ocazia am pus sacs dar asta imi tremura cind debraiez la turatii mai mici si este de 200fata de 220valeo asa caare demaraj mult nai mic auzisem la cineva ca a pus unu de 250 de la un subaru nu stiu de care acum mai intrebati si voi mecanicii. PS care stii cit costa un motoras de la stropiliciu de parbriz?
|
eu am luck de opel kadett gsi si altfel se comporta, sunt foarte multumit.
nu am idee dar intra pe autodaewoo.ro si vezi acolo. |
mie imi iesea abur din capota propriu zis...ziceai k am foc sub ea ...se vedea prin parbriz cum iese abur din mijlocul capotei...dar cand e uda...
|
Mare dragoste am purtat si eu pentru un Cielo.
|
Mi se pare normal sa iasa abur din capota. In interior e cald, motorul lucreaza, incalzeste capota, in exterior e zapada etc etc etc...ai prins voi ideea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning