![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
Îţi explic eu cum să intrii frumos la " Reguli de scriere pe forum " |
si voiam sa va mai intreb cum as putea face o plasma pentru un portbagaj la un viper? Ca nu prea am inteles cum adica din joc video?
|
Adica carcasa de jocuri video.
Carcasa de CD-uri, aia cu o fata neagra si una transparenta.Din aia tai forma "ecranului".Apoi lipesti pe ea ce doresti sa fie "afisat". |
multumesc mult alynex apropo foarte frumos viperul tau asa il am si eu pe al meu da este doar vopsit altfel de mn si interiorul este altfel ...voiam sa ii fac o plasma in portbagaj si dasta te-am intrebat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut,
de cateva zile m-a luat "febra" dupa machete, asa ca m-am hotarat sa ma apuc si eu de "meserie". Am dat o cautare dupa opel vectra b, opel frontera, wv touareg, acum sa vedem ce apare:D acum am o mica intrebare:), unde gasesc "miniaturi" de unelte?:)) adica masini de gaurit taiat, acele unele pentru machete, nu flex sau bormasina:lol: multumesc:) |
Quote:
Vezi ca se gasesc in bricostore, obi, baumax. Eu mi-am luat cu 90 de lei masina ptr machete si gravatde 135W e facuta de CMI |
1 Attachment(s)
Ma scuzati daca s-a mai intrebat odata dar imi puteti spune cum fac geamuri fumurii si cum tai metalul (in imagine)?Ahh, si inca ceva:cum pot face discuri de frana(orice scara)?
|
2 Attachment(s)
la geamuri fumuri depinde f mult de ce fel de plastic este. eu pun folie auto, dar am citit ca sunt persoane care pun banza izoliera, marker, tempera
poti taia ori cu panza de bomfaier sau "mini" flex daca ai!! bafta! p.s. am sieu o intrebare, cum pot lasa mai jos masina daca am prinderea la roti ca in pozele de mai jos? |
Quote:
|
dog 99 mai ai manul ala de la alynex?
|
Cum pot face o cupa ca s-o asez langa macheta?:)
|
poxilina si imaginatie....un cutter mic ..modelezi si decupezi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning