![]() |
Re: Masini de gagici
multumesc frumos pentru ingaduinta
|
Quote:
PUNCT |
ok, sa consideram discutia incheiata atunci...
|
Hummer H1 pentru unele si Toyota Supra pentru altele...
|
de ce h1 pentru o fata?
ce legatura are cu o fata un h1? |
din cate am observat in trafic sunt 2 tipuri de soferitze :
1: tipa care nu are absolut, dar absolut nici o tangenta soferia si asta dupa parerea mea merita H1 pentru ca e o masina cat de cat inceata si sigura pentru ea 2: tipa care e mai schumacher decat fisichela so... am i wrong? |
daca ii dai h1, si ea e pamant, mai bine sa nu fii pe strada cand iese ea, decat daca vrei o dauna totala si nu stii cum s-o obtii...
|
Quote:
gandesc spre binele ei... :lol: |
masinile de gagici sunt toate acele masini pe care si le permit baietii din spatele gagicilor.parerea mea ...
|
Quote:
|
masinile fara ambreiaj si cutie automatica...toate's anemice in fata ambreiajului ! aud pe drumuri n faze cand nu apasa ambreiaju cum trebe si caraie ca un tractor universal(cunoscatorii stiu) sau o raba.....astazi era sa ma calce una bucata blonda cu v6 touareg :lol: mai bine s'ar lasa toate de condus si ar merge cu taxiul ! iar venind vorba de dimensiunile masini..tin sa va anunt ca in timisoara pe linia 42 e o Soferita pe autobuz(transport in comun)..deci cu aia e crima cand merg la scoala..se baga,injura.. pe toti..claxoneaza.. ii baga si ii scoate pe toti !
|
Quote:
cu cate te-ai plimbat tu in masina ca sa spui ca toate sunt anemice in fata ambreajului? |
cam vreo 15..si toate avea carnetu de ceva ani buni)4-5..(dar o dam in off-topic) totusi cutia automatica e cea mai buna pt toate !
|
esti misogin, iti dau o multime de exemple de soferite bune fara sa ma gandesc mai mult de 3 secunde.
acum nu mi-ar cadea bine daca in urma postarilor tare si a inca vreo cativa useri la fel de hotarati ca tine de pe aici fetele care citesc topicul asta sa spuna ca toti barbatii sunt superficiali si misogini. |
nu toti :D, doar unii...de faptnu barbati mai mult copii..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning