![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
...nu stiu cum trage Suzi a ta dar eu am ramas foarte impresionat de masinuta numita citroen C1... poate ma duci odata la un testdrive in postura de copilot... |
la test drive soferul e seful!;)
p aygo(vb d benzina) ,avem 1000cmc,acc 14.2,pe yaris avem si 1300 cmc(cu asta am testuit)11.5 sec 0-100,yaris ts 1800cmc,9.3 sec :twisted:......cred ca nu mai avem ce discuta nici de aygo,nici de C1 :) daca vrei test drive ca si copilot,te pot ajuta doar cu suzie.ea 1300 cmc :) (acc 11,0 oficial) |
Quote:
Nu vreau sa ma contrazic sau sa crezi ca te iau peste picior dar am avut masina de servici un c1 si stiu ce poate. Da are minusurile lui dar acceleratia e 10.8sec. |
nici nu am presupus ca ai fi vorbit din auzite,si te cred.comparatie doar atunci poti sa faci si tu si eu,daca le conducem pe toate ;)
|
papuse mica si sexoasa, ai probleme grave cu masinile astea, pe cuvant :lol:
|
zi zau cu limba scoasa!!!:lol:
btw,doctore,ia vezi ce motor are C1! ;) |
o sa ma straduiesc, pe cuvant, sa vad daca-mi iese :lol:
da' cu fabia oare cum o fi? |
well...am o vaga impresie ca am s-o testez,sper din suflet ca in cel mai scurt timp posibil...si va zic!:D
|
mai bine testeaza tu o masina pe masura ta ..COOPER S mica da shmac! :D
|
ai dreptate hori, ce spuneam noi mai sus era o gluma, nu te ambala :)
|
stiu:)) si eu glumeam pt ca pretul de la cooper s nu`i nici pe de aproape de pretul unui yaris sau c1 :D
|
eu as testa noul fiat 500....1.4 16v 100cai
suna interesant, chiar daca aspectul exterior nu imi place in totalitate ar fi o masina foarte buna pentru gagici |
ai dreptate vali....16v cu 1.4 face o combinatie periculoasa,daca este lasata motorul sa se "desfasoare" la ture mari.banuiesc ca nici buburuza aia nu e foarte grea,si cu 100 de cai te mai descurci.
in legatura cu cooperul iara atata pot sa zic,ca la pretul ala deja chiar ca iti iei masina serioasa.buburuzele sunt foarte tari,daca vine vorba de distractie,de sprint,fugareli in oras...dar dupa vreo 60 de km,te oboseste rau....nu are stabilitate,vine un camion si te muta pe asfalt,trebuie sa muncesti la schimbator ca la rantas,si asa mai departe...ca atare ar mai trebui sa iti tii inca una,ca sa nu mai fie problema pe vreme furtunoasa...si nu stiu daca este chiar rational sa ai o a doua masina, care valoreaza cit una serioasa.(asta evident in cazul oamenilor muritori simpli ca noi):-) ei...si sa stii...este UNA BUCATA fabia care TREBUIE testata,cit se poate de repede...if you get what I mean :-P |
testata in ce fel?:):)
i don't get what you mean:))) |
never mind, e cu dedicatie, ca la solenza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning