![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
pardon am gresit masina , am dat paste la altceva
Peugeot 107 rosie (cred ca de la ce esti fan stelist ....:lol: ) cu berea cum facem ? vin direct in Escape ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Robi Robi ... citeste si tu chestiile mai noi :p cu durere in suflet, tre sa te contrazic, adik sa iti deschid ochii, ma refeream la cei care chiar ma vad in trafic, nu cei care da-u 2-3 clickuri. Si apropo de Escape, recunosc am lucrat in acolo, insa acu numai ... P.S. Poate ma vezi prin oras si promit ca fac berea ca nu ma face 50 de mii pe o bere
|
hai ca oricum era o gluma ..... vroiam sa vezi numa vigilenta de care am dat dovada ....:-P
|
... sunt unu pus pe fapte mari...... obsedat de masini... sunt la liceul mihai viteazu ..... cls 10 ..... am 16 ani ...17 pe vitor ..fac anu asta ... ..:):):):))):);)
|
Quote:
apropo indicativ logan albastru :D o sa fiu in fiecare seara in fatza la tunuri...in statzia de taxi :D haidatzi la mine :P |
opoa nu imi mere tst nush ce are
deci indicfativ 131 :D |
ce nr ai la logan
?? |
BH 62 GRI
logan albastru :D |
Quote:
|
:):):):):):):):)
|
Ciky esti sufletul forumului de vrei sa reinvii thread`urile ? ;)
|
...eu nush,dar p mine poate conta,daca asta era intentia lui!;)
nu cumva sa creada lumea k nu se mai misca nimeni si nimik la Oradea!!!;) |
pute`ti conta si pe mine ;) un subiect bun si il dezbatem 1 luna :)
|
...salutare tuturor...hai sa ma prezint si eu...stufosu,am 20 de ani...am un logan rosu...imi plac tare mult bmw-urile e30 (ursuletz) si in toamna sper sa iau si un urs...pace
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning