![]() |
Re: Masini din Baia Mare
Comparatia facuta e fara rost S8 vs EVO :!:
Va rog reveniti-va |
Quote:
asa ca....un pic de atentie ca nu strica;)...și mai usor cu rugamintile eufemistice...!1:D te salut din orasul tau preferat;) |
fie cum zici tu...
Quote:
|
Quote:
Sincer ai inteles gresit ce am vrut sa zic cand am afirmat ca S8 nu il conside bestie |
Quote:
ce vroiam sa scot in evidenta e ca tu ca si cunoscator si mai ales proprietar de astfel de masina, ar trebui sa fi printre primi care sa respecte asemenea bijuterii..bestii pe terenul lor si nu numai zic eu, unde spulbera masini muuuulte inclusiv evo si sti...din pacate;) nu prea e relevant ce e s 8 pt mine , pt tine pt altul, ce conteaza cu adevarat e ca e o mega masina...fapt recunoscut de toti cunoscatorii piloti,media de specialitate etc. nu stiu daca ai condus una vreodata, eu am condus acum doua saptamani si am ramas profund impresionat...bestie e butin spus....v 10-le e incredibil ..doar vine de la lamborghini...;) de suspensie si mai ales frane ceramice de serie nici nu mai vb...tre sa bagi multi bani in evo sa ai asa franare belive me... |
4 Attachment(s)
de acesta JUCARIE ce parere aveti??? Mitsubishi Delica (pajero 2800 tdi+ L400):evil:
|
F tare! Monstrulet! :twisted:
|
E foarte tare! E a ta?
|
am vazut-o astazi in jurul orei 16:30 la spalatoria de pe podu viilor :D foarte tare "monstruletul"
|
frumoasa masina....credca e a lui un cowboy :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
astazi prin oras. ce ml amg are nea patron de la ukro
seat-ul are niste jenti late pe spate.. iar dacia la fel, cu jante interesante. |
vazut un Ford Mustang negru cu 2 dungi rosiii in parcare la fostu Imbiss(langa Bucla)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning