Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

scturoag 18-03-09 21:06

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Chiar Bogdane ... si eu vreau sa merg la piatra la un meeting ... si nu prea vreau sa merg singur ... singurul din roman .... si sa mergem mai multi .. poate vine si wrc ... si VLADM ...
:D ce zici ? scz de off topic .. sa continuam discutia pe topicul "Roman"

morpheusmaster 19-03-09 23:30

Ms fain tuturor de vorbele bune.

@vlad_strumph ai add pe mess...
@valex: ms...stii ca eu is asa mai cu romanele
@scut..: ma, eu acum sun in Buc...la vara o sa mergem...o sa facem treaba buna. ai sa vezi.

@ALL: VESTI BUNE: Ambreiaj sport Sachs...DONE...suspensie APEX...DONE...bucsa spate...DONE...rulment spate....DONE...discuri fata...DONE...rulment fata...DONE...suport motor...PE DRUM :)...masina e in proportie de 90% gata...10% aia= sta pe roti dar cu motorul suspendat ca astept un suport motor care costa 5 milioane cik (in pui meei)...costa un suport tampit cat un kit de ambreiaj aproape (sa nu mori?)...oricum...deabea astept sa ii bag si scoicile si sa o dau pe curbe...

scturoag 19-03-09 23:32

scoici ?!? ce's alea ? :D

morpheusmaster 19-03-09 23:38

1 Attachment(s)
scoici

scturoag 19-03-09 23:44

Capito :lol: ... dar nu le ai deja pe masina ?!?

scturoag 19-03-09 23:56

Si ce modificari mai ai de gand sa aduci masinii ?!? :D

26WRC 21-03-09 18:30

e jacmaneala pe fata..cum sa coste un suport de motor 5 meleoane???da ce e?avion??

babone 21-03-09 18:38

superbe scoicile alea :O

morpheusmaster 21-03-09 23:06

Alex...am vb. si eu cu tata despre suportu ala...el are desenu in fata (din cartea tehica)...si mia explicat ca e un suport in 2 plane...etc etc...cu garou de cauciuc...***...complicat...si la fiat in repr cica costa 6.5 mil suportul :)...si da...zici ca e de avion :))...oricum...masina cica e gata :)...si cik e super doooper :)...

Ms babone...deabea astept sa le fac poze la mine in masina...

Va tin la curent...

scturoag 22-03-09 05:34

Si ce modificări mai ai de gând sa aduci mașinii ? :D

eMH 22-03-09 08:13

Probabil ca vrea sa o faca sa semene cu cea din semnatura.
Motorul am inteles ca vrea de 1.4,tot de Fiat. Oricum,in prezenta motorului,se razgandeste in medie cam o data la 2-3 zile. :)

morpheusmaster 22-03-09 12:57

Postul cu numarul "3 de 6" trebuie sa ramana gol. Continutul din postul cu 3 de 6 a fost mutat la postul cu un 6 un 7 si un 1 :) adica 671 :)

bodyspeed 22-03-09 20:12

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2172303)
ma...chiar nu stiu ce urmeaza...adica stiu dar nu stiu in ce ordine...poate pe la interior 1-2...poate 1 set de triple lexus...poate farurile cu lupa...depinde...sa ma vad cu masina in mana :) si dupa vad eu ce fac... (sa o spal...sa o fac frumoasa...ca e varza acum...)

Punei lupele :-) , să facem poze împreună la amândouă :lol:..Cu faruri clare , 8)
Baftă Bro şi ne vedem curând!!!:D

strik3ru 22-03-09 21:13

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2172303)
eMH :)) mia placut la nebunie faza cu razganditu odata la 2-3 zile...nu e nimic de razgandit...1.4 16v va fi...PUNCT...care dupa o sa fie si turbo...dar pana atunci o sa mai vina de cateva ori vara caci momentan nu imi pot permite asa mofturi...

Scturoag: ma...chiar nu stiu ce urmeaza...adica stiu dar nu stiu in ce ordine...poate pe la interior 1-2...poate 1 set de triple lexus...poate farurile cu lupa...depinde...sa ma vad cu masina in mana :) si dupa vad eu ce fac... (sa o spal...sa o fac frumoasa...ca e varza acum...)

Interesante modificari la masina. Asteptam POZEEEE.

p.s tocmai ai avut postul cu 3 de 6:shock:

scturoag 22-03-09 21:16

da .... tocmai vroiam sa dau un screen shot la faza asta .... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning