![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
io max am mers cu 165 km/h cu dacia mea!am depasit un opel zafira,cu motor de 2000 parca!;)
|
ai depasit ca omu mergea incet :)
|
nu mergea deloc incet,deoarece prima oara am depasit opelu,ptr ca merea incet!el so enervat cu opelu,si mo depasit inapoi!si am vazut ca ii da in gura,si iam dat si io,bine opelu o luat mai repede viteza,dar la un moment dat lam ajuns in urma,eram cu 140,cand o vazut ca tot ma tin dupa el,io mai dat,si o vrut sa depaseasca o dacie,dar nu a semnalizat,iar eu semnalizasem deja si iam depasit pe amandoi cu vreo 165 km/h!!!dak ma crezi ma crezi,daca nu asta e!treaba ta!:)) eu pot dormi linistit ca nu te mint!;) am si 2martori!erau cu mine in masina!era duminica si merem inapoi la deva la scoala!si am mai zis odata,cine are alte masini ca dacia,sa nu se amestece in treburile noastre!;)
|
Quote:
p.s.: am si o bătrānă 1300, mai mare ca mine cu 7 ani, deci nu mă simţeam vizat :) |
normal ca poate sa scrie ce vrea sufletul fiecaruia! nu iam interzis sa scrie,pt ca nu am dreptul!cum ai spus si tu!dar dak altii se cred mari si tari cu masinile lor,altele decat dacii,atunci sa se deie mari pe forumurile lor cu masini bengoase,mari si tari!eu mam bagat la ei sai zic ca el o depasit cu bmw-ul lui un lamborghini,pentru ca lamborhgini mergea incet???NU!!!deci sa se abtina
|
Iti place sa visezi cu ochii deschisi ... Pe Zafira cel mai mic motor este de 1.6, care se duce fara probleme in 180.. Asa ca lasa-ne frate.. si apropo, esti bun de pescar :))
|
Am fost si eu posesorul unei dacia 1300 din 82 timp de 3 ani de zile iar viteza maxima pe care am atins-o cu ea a fost de 145 km/ora dar ajungeam destul de greu la viteza asta cred ca ar fi fost mai usor cu o cutie in 5 trepte ( imi pare rau si acuma ca am renuntat la ea )
|
140 dacie 1310 breack-pinioane de nova la a5 a 180 logan 1.4 in rodaj
|
Quote:
ma intreb cine a mai cumparat berlina in 2003-2004 cand exista supernova iar mai apoi solenza. am ramas socat cand am vazut ca berlina s a produs pana in august 2004 si probabil ultima s a vandut pe la sfarsitul anului la super pretul de 4000E cand deja aparuse si loganu |
140 cu dacia lu' unchi-miu...1410 din 2003 parca:D nu stiu turatia deoarece nu are turometru oricum era foarte turata:) in sensu ca se auzea tare de tot:D
|
Quote:
|
Nu are...e modelu pe injectie din 2003
|
120-130 azi cu o injectata de prin 2003, la vale ca altfel nu lua viteza aia, motorul tipa , cred ca la toate injectatele tipa motorul asa, ture undeva peste 3000 asa, zicea turometrul ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning