![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
super, super.. bv.. bafta in continuare.. ;)
|
3 Attachment(s)
:D am primit cadou niste stopuri,negre , frumoase rau :D
le-am facut si poze.. mersi nosule :D astept sfaturi , masina o sa aibe 2 culori pe ea, laguna seca si negru , farurile o sa le iau smoked, mai incolo,cand gasesc comoara plina cu aur si bani si etc.. d`aia ma bate gandu` sa merg pe stopuri negre .. :D |
o intrebare jenanta...cum se fac negre stopurile? am mai citit ca ori cu folie ori cu vopsea, ori cumparate de`a gata...
iar off: eu astept sa ma duc sa ridic permisu :P |
1 Attachment(s)
eu le-am luat asa :D
nu stiu cum se fac, dar presupun ca folie .. habar n-am :D inca o poza cu javra ( poate sare vreunu ca am jignit fieru` .. :???: ) :D |
hmm...tind sa cred ca e vopsea...imi spusese cinva dar am uitat, fiind folie, pe dinauntru ar trebii...sa dai jos capacu de stopuri...mai greu...tind sa cred ca vopsea dar nusht ce tre sa iau...
f misto ursu, poate un eleron cva, la luneta ;) |
E30
dau bine pe negru 'stoapele'.. .. cu alea portocalii din fata tb sa faci neaparat ceva.. arata.. urat.. prea urat.. :) .. daca ai in planuri faruri smoked.. atunci merg alea tot smoked.. ;)
Asteptam sa gasesti comoara.. |
maine la ora 14 se da telefonu ptr numere...
mi s-a spus deja ca se cauta ceva cu evl .. un 77 ... un 99 .. ceva :D din nou cu ocazia asta as vrea sa-i multumesc si eu omului din umbra, caruia nu-i dezvaluim identitatea :D se stie el :D ms mult de ajutor :D maine aflam si ce numere luam :D p.s: ms tom ptr pontu` cu rezervarea,habar n-aveam :D p.p.s: da,semnalele tot negre le facem .. :) |
salut . se vede foarte mijto cu stopuri negre . ;) . am vazut un urs tot un albastru asemanator , si avea stopurile negre . marfa rau . bafta .
ps. stopurile sunt facute cu spary .exzista pe la targ un spray negru + lac si le face asa :-P |
01 , 23 ,69 ,77 , 89 , 99 E V L
sau B 84 C R Y ptr cine cunoaste.. si a iesit din umbra domnul care ma ajuta la maxim cu toata treaba asta :D :twisted: :twisted: |
se stie k 69 va fi :D
|
Quote:
|
-"Omul din umbra"......aaa omul negru...inteleg....am sa i fur jantele alea "n pentagon......transmite i caldurosu "l ........."spala"mai"... din partea mea !!!!
|
oricare cu evl , daca nu , cry`u mi-a zis ca-mi da numerele lui,si adevarat e o onoare sa am numerele cry la masina :D
plm ... eram copil ... saream peste sinele de tramvai de frica sa nu ma curentez cat cry`u rupea cauciucuri pe urs ... :D maxim respect 8) daca stau bine sa ma gandesc... le-as cam da pe alea cu evl la o parte... :) :oops: cry suna bine rau :D doar ca. . cry e doar 1 |
1 Attachment(s)
Quote:
nu-i fura jantele , te rog eu asta seara m-a fericit rau de tot ne pregateste 2-3 surprize mari cry`u :D mari mari :D vis !!!!!!!!!!!!!!! o buzitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D frumoasa rau , care ne-o doream si n-o gaseam :D si altele :D ms cry ms nos ms florica and so on .. :D pffff ce seara |
Trebuie sa-i dam o mana de ajutor sa-si indeplineasca visul.Eheeee Florica apropo spalamai:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning