![]() |
Re: RWD Super5iams (Ex. GT turbo)
Quote:
|
e mai frumoasa asa murdara:)..e naturala:)
|
Ma nene cine esti ma tu sa vorbesti despre mine ce a ce nu sti , ba daca nu te-am oprit in trafic si daca nu ai patit nimik inseamna ca nu am vrut sa imi pun mintea cu tine si masina fac ce vreau din ea , pot sa pun si toporu pe ea sa imi bat jok cum vreau ,vezi de treaba ta ca nu e frumos ce vorbesti si nu ai habar ce sa intimplat cu masina , o sa o vezi peste 2 luni terminata daca esti asa curios ""tu asta care le sti pe toate""
|
Ultimul avertisment .... daca nu iti vezi de treaba ta ne vedem fata in fata si iese urit
|
:)) se lasa cu nebuneli
|
Se va lasa cu multe
|
Quote:
De ce ne enervam? |
Re: R5 field car :X
-------------------------------------------------------------------------------- o sa ajungi si tu ca maniacu_maniacu 25 sau cum naibii il cheama... mie mi-e scarba de ce faci cu 5-u asta... mai bine il duci naibii la rabla si iti iei un golf 4 sau leon __________________ VAND piese R5 si R19 si clio I 16v si williams pe stoc sau la comanda |
ia uite... mai traieste
daca nu ti-ai pune mintea cu mine nu te-ai enerva. am zis eu ca le stiu pe toate... nu cred ca am zis asa ceva o sa vad eu peste 2 luni ce iese ... sa vedem... daca nu pui poze cu pragurile alea tot degeaba.. sa vedem ce zice si restul lumii despre lucrarea facuta. |
Iara ati inceput ... :lol::lol::lol:
|
Bucsele pt stabilizatoare de unde le-ai luat (sau macar ce marca sunt)? Ce diametru ai la bara? Tot rascolesc si eu pt a mea dar parca nu ma indur sa dau 2mil pe Powerflex si nici sa se pupe apoi sa raman cu ele in vitrina...
Spor in toate! |
sunt powerflex cele galbene pentru r5...
|
|
Vezi ca ai pana la pe dreapta spate :P
|
a mai trecut o iarna fara sa se dizolve masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning