![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
masina nu are sanse dar pasiunea nu se opreste aici si cu siguranta va urma ceva mai frumos |
2 Attachment(s)
2 poze ...sper sa nu se supere ca le pun:rolleyes2
important e ca e Gusty bine... |
bine k gusty e ok , cum s-a intamplat....doamne fereste
|
Find o masina puternica 200cp,nu e asa usor de controlat si inevitabilul s-a produs intr-un stalp:sad:.Initial am vb.cu gusti dupa vre-o 2-3 ore de la accident si sincer nu imi venea sa cred ca e praf masina:-).Parea mea ca a fost cel mai frumos ursulet facut ca si design la exterior si era o mandrie sa-l vezi pe drum.Imi pare rau de tot pt.acea masina.
Cat-ulica e prin parcare:lol: ,e la refrigerare:D,mai incerc sa o scot pe Laura din casa la masina ,dar e greu de tot cu frigul acesta,nu prea am sanse.Oricum nu scapa ea de gura meaaaaaaaa.:lol::lol: |
Quote:
acum a inteles si CAT ca e momentul sa fie cuminte si sa ma lase sa ma ocup de sursele financiare pentru visele lui viitoare - nu inseamna ca il neglijez ca doar pentru el ma straduiesc |
7 Attachment(s)
Quote:
eu vreau sa imi aduc aminte cum a fost cind l-am cunoscut pe gusty, cind m-am dus sa vorbesc cu el sa il facem impreuna pe MR CAT si dupa nici 5 minute discutam ce modificari a facut la motorul lui ursulica si cum e facuta vopsirea CAT si Ursulica erau nedespartiti la showuri si le statea asa de bine impreuna - decembrie 2007 - Tg Mures - martie 2008 - Bucuresti - Romexpo - aprilie 2008 - Cluj Napoca - Polus - mai 2008 - Cluj Napoca - Iulius Mall - iunie 2008 - Timisoara - septembrie 2008 - Oradea - noiembrie 2008 - Tg Mures |
Dupa 2 ore de vizionat aproape toate cele 49 de pag nu puteam sa nu spun nimik :D Si pentru ca asa imi e felu mai critic, inainte sa ii schimbi jantele chiar nu imi placea deloc masina insa jentile care le ai acum sunt super frumoase si schimba total masina ,ce nu imi place deloc si cred ca strica total aspectu e desenu dupa lateral,dupa parerea mea nu se mai poarta si nici nu da bine deloc , simpla si cu golu de la bandouri acoperit mi se parea mult mai bn .............sa nu zic ca ar fi fost mult mai frumoasa alb perlat dar pt. ca esti fata ti se potriveste cel mai bn cul asta ........Spatele este cel mai frumos dupa parerea mea imi place mult de tot,si spoileru fata ,la interior ma abtin pt ca nu am suportat nici-o data ca parti din interior sa fie in culoarea masini indiferent ca vopsite sau din material sincer ca ceva anume sa dea intr-un contrast cat mai bun nu trb asortat totul cap coada pt ca da urat per total.................Iar la faruri daca aveai angel eyes parerea mea nu isi mai avea rostu si dunga aia de sub far ori una ori alta e prea incarcat..........
Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva in ce am spus te respect pt faptul ca ti-ai luat o masina din banii tai si o faci din bani tai pt ca stiu f bn cum e sa iti iei singur ceva ai cu totu alta satisfactie si tii d de 1mil de ori mai mult la lucru ala decat la ceva care ti-a fost oferit pe tava ,............. bafta in continuare cu masina si sper sa iti iasa mai bn decat iti doresti :* |
:D:D nu m-am suparat, nu aveam de ce, mi se pare firesc sa iti spui parerea si sa putem discuta
hai ca le iau in ordine - jantele - ce sa zic - cind am terminat cu modificarile din acea toamna nu mi-am mai permis sa ma gindesc la alte jante si apoi a durat destul de mult pina am reusit sa fac efortul, stiam ca nu imi pot permite sa gresesc asa ca am ales cu grija si am avut si noroc (le alegi dupa poze din catalog sau de pe net si riscul e mare sa nu fie chiar asa ca in poza) - desenul - am vrut sa fie ceva care sa il faca mai deosebit - altfel totul era usor de copiat - oricum mie imi plac mult desenele cu aerograful - e ceva ce vreau sa invat sa fac - bandourile - as fi vrut si eu sa le acopar - dar dupa ce am analizat care sint riscurile am renuntat - in alba iulia nu aveam sanse sa gasesc pe cineva care sa sudeze asa de bine si daca te uiti din lateral la usa deschisa o sa vezi ce diferenta de cota este intre partea de sus si partea de jos a gauri pentru bandou - ca sa refac curbura usii trebuia umblut aproape pina jos - culoarea - alb si rosu sint culorile care il prind pe MR CAT dar eu mi-am dorit prea mult bmw rosu si ma enerva ca in alba iulia taxiurile sint albe - interiorul e un fel de lume a mea - facut sa fie caldut - folia neagra pe geam ca sa nu se vada inauntru si putina lume stie cum arata - doar la showuri ma bate la cap BTL sa deschid - foarte rar le percepi impreuna -interior + exterior - linia de lumina de sub faruri - :D ma plictiseam asta vara :D, aveam de gind sa schimb farurile si am zis ca imi permit o copilarie pina atunci (pozele nu ies exact asa cum arata - e o linie foarte subtire - 2mm de lumina continua - nu sint leduri - dar ce nu imi place ca e descentrata fata de cercurile de la faruri) - macar il recunosti pe CAT de la distanta si noaptea ;) in final zic ca ceea ce conteaza e sa savurezi fiecare moment al evolutiei si cind nu ai bani sa le faci toate odata nu faci decit sa prelungesti momentele placute si emotia tranformarilor |
Nu cred CAT ca era necesar sa dai detalii,ca sincer nu are rost.Daca d-ul de mai sus nu i-a placut ceva,nu-i nici o problema,o sa-i treaca.I doresc si lui sa munceasca cat ai muncit u la ea,si sa avem pardon ,tu esti femeie.
Oricum toata stima pt. MR.CAT,cred ca trofeele spun totul si munca nu a fost in zadar ,ci doar placere si multa pasiune |
nu te supara si tu acum, omul n-a zis-o cu rautate, a analizat ce nu i s-a parut ok lui, doar de aia suntem diferiti, ca altfel am fi o armata de robotei, nu? :)
e bine ca a lamurit Laura niste lucruri, macar nu lasa loc de alte interpretari :) |
pai eu am explicat ce mi-a trecut prin cap cind am facut fiecare alegere - sint multe lucruri de care trebuie sa ti cont si pina la urma mergi pe inspiratie
ce vreau sa zic - sint enorm de multe variante si fiecare alegere influenteaza ce faci in continuare. Cind am inceput etapa cea mai grea - schimbarea culorii si montarea elementelor noi m-a apucat panica si ma tot gindeam daca sa fac intr-un fel sau altul. Pe urma am hotarit sa ma tin 100% de proiect si atunci m-am linistit. E foarte greu sa adaptezi din mers si cred ca nici nu iese bine. laur3atu a exprimat parerea lui si respect asta - discutam constructiv eu nu sustin ca Mr CAT e perfect - e doar perfect pentru mine pt ca imi e drag :D BTL zice asa pentru ca pe el se mira primul de ce imi trece prin cap si stie cum abia asteptam simbata sa putem lucra la masini |
ba frate iti batzi joc de masina aia in felu in care ai adus-o si inka continui . o masina ca aia tre modificata cu piese originale nu cu tot felu de porkarii facute de totzi "tunneri "din romania oricum ii masina ta si faci ce vrei cu ea , eu doar imi spun parerea
|
Quote:
|
Quote:
pe urma mai citeste pe forum ce frumuseti de masini au facut multi tuneri din romania si ce inseamna pasiune si originalitate nu ai motive sa vorbesti de tuningul din romania asa pentru ca sint masini superbe facute aici - intimplator bodykitul e facut in germania si daca era facut in romania nu aveam nici o problema. nu ai decit sa vorbesti cum vrei despre mine si de masina mea dar nu vorbi asa de toti pasionatii din aceasta tara |
Quote:
da ...eternul roman cunoscator. bine "ba frate" ! esti un adevarat. Piese originale?Adica eternul kit M si jante BBS?Asta ii o mare porcarie "frate"!Pai daca masina nu ii M , de ce naiba sa ii pui kit de M?Nu ti se pare putin ...kitch?Ti se pare normal ca toate masinile din lume sa fie identice? Pai de exemplu, daca a un 316, ii pui kit de M?Ce rost are?Daca masina nu e M3 sau M5, ii pui kit de M, un semn mare cu M3 pe spate, si gata?ai facut tuningul?Esti mai mult decat penibil, esti jenibil |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning