Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

dexter_20 23-05-09 23:49

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Nu toata lumea incepe tuning-ul masinii cu jantele...

Bmw_Rulllzzz 23-05-09 23:57

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

da asa e...dar majoritatea cu asta incep iar daca ai capace atunci ar trebui urgent niste jante. in fine....urata masina (parerea mea, mie nu-mi place absolut deloc)

aleks 24-05-09 01:54

Eleronul ăla e frate cu eleronul de pe pisica din Bacău :lol:
Am dat poza şi altora atunci cānd a postat-o Andrei, a fost subiect de miştouri Passatul īn ziua aia :)

extrm 24-05-09 08:25

si grila aia de la bora zici ca e de tractor :lol: am vazut`o si pe la kitch :twisted:

dexter_20 24-05-09 09:09

2 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de jante...ma laud si eu putin cu ultima achizitie pentru sportiva: set de jante(model aro 10). Nu vor ajunge pe masina decat dupa ce vor fi sablate si vopsite in alb...

real_speedmasters 24-05-09 19:40

...deci u incepi tuning ul cu jantele first ?!
rezolva intai cu tabla, si vopseaua..
succes.

dexter_20 24-05-09 21:08

Totul pleaca de la jante (parerea mea). De sportiva abia dupa licenta ma apuc. Am profitat de ocazie ca le-am gasit destul de ieftine.

Bmw_Rulllzzz 24-05-09 21:40

zici ca nu toata lumea incepe de la jante.....apoi zici ca totul pleaca de la jante

dexter_20 24-05-09 23:44

Dap. Nu toata lumea impartaseste ideile mele si ale tale in tuning. La asta ma refer.Sa nu crezi ca acum o dau la intors.

Andrey_FL 25-05-09 10:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2346347)
Eleronul ăla e frate cu eleronul de pe pisica din Bacău :lol:
Am dat poza şi altora atunci cānd a postat-o Andrei, a fost subiect de miştouri Passatul īn ziua aia :)

pai eleronul e luat din Bacau cu 200 de euro

aleks 25-05-09 11:04

Ghinion... Eleron de Supra pe Passat tedei.... :lol:

CiprianGTG 02-06-09 15:56

1 Attachment(s)
dex are dreptate,totul pleaca de la jante,si eu am facut la fel cu tigra,prima oara jantele si apoi restul(ma rog,nu puteam sa refuz oferta)

TheFasterMan 02-06-09 17:15

Quote:

Originally Posted by CiprianGTG (Post 2374509)
dex are dreptate,totul pleaca de la jante,si eu am facut la fel cu tigra,prima oara jantele si apoi restul(ma rog,nu puteam sa refuz oferta)

arata bine masinuta...:lol:

Bmw_Rulllzzz 02-06-09 21:20

sa intelegem ca ti-ai luat masina ciprian ?

TheFasterMan 02-06-09 21:22

da...are de ceva timp masinuta,in aprilie cand am fost la bucuresti la salon,a venit cu ea:D

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning