![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Iustine ai terminat cu evacuarea?
Scoti zilele astea ursu pe la plimbare ca a iesit si o raza de soare pe la noi .... sunt tare curios sa vad cum a iesit treaba. |
2 Attachment(s)
Quote:
si ce slick-uri ? eu am acum unele destul de subtiri ( 200 / 610 R16 Hankook ) dar fac treaba buna cand sunt calde ! |
nu sunt superlegera....slicurile sunt dunlop 235/610/17/.......astept sa se mai incalzeasca afara sa vad cat sunt de bune.....la a ta ce ai mai facut????
|
Quote:
235 / 610 / 17 chiar este o anvelopa inalta ... si suficent de lata ( cred ) pt. puterea mot. tau . Nu i-am mai facut nimic important fiindca inca sunt multumit de ea ( deocamdata ! ) . I-am schimbat recent toate consumabilele ( si nu numai ) posibile si am bagat-o la hibernat . Oricum, sunt constient ca va trebui sa o mai urc in c.p. dupa ce masini se anunta ca apar anul asta ... |
3 Attachment(s)
gata...si-a incheiat cariera...a iesit la pensioara...to be continued....
|
pfff n`am apucat sa o vad live :( insa nu imi imaginam ca o sa fie asa grav ....
sti ca daca ai nevoie ... cu orice pot sa te ajut , cu cea mai mare placere frate... capul sus , DJ99KLI o sa revina mai grav decat a fost..... |
Quote:
|
maaan .... cum ai reusit ? :shock: pare ca a uitat careva sa franeze .... e stramb sasiul ? dupa pozitia rotii spate as zice ca nici puntea nu mai e la loc ..... o repari ? da un semn daca ai nevoie de ceva. M'pare rau ..... e pacat :rolleyes2
|
ce ai patit profesore?
|
ce s-a intamplat ? detalii pls....
|
motoru ala e blestemat... aceeasi chestie ca si cu dutza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning