![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
vazui azi TZH pe butuci pus!! si ma intrebam cine lua Jantele!!! abia astept sa vad pozele!!
|
3 Attachment(s)
poze...
|
ii sta super cu jantele astea!!!
|
Arata foarte bine cu noile jante.
Mai trebuie doar retusata vopseaua si o sa fie superb. |
neaparat o vopsea,,chiar si asa cum e acum(combinatia de culori adicatelea) arata bine,dar finisata bine ;)
|
un argintiu pe jante si se vad mai bine... ( sunt alpina ca model daca nu ma insel )
|
Da super bine cu jantele astea...frumos:D, imi plac si stikerele acelea cu oltcit;):)
|
sa ai grija cu rugina aia din aripa stanga spate:(
|
se face. momentan tre sa ma ocup si de fratiorul lui ZMN pt ca am in plan sa particip la mosteni. si asa ca lucrarile mai stagneaza putin. toate la timpul lor...
|
jantele o sa ajunga in craiova la un oltcitar. daca mai sunt doritori sa spuna acum.
|
am mai mesterit cate ceva pe la ea...revopsit jantele intr-o nuamta mai speciala, vopsit etrierii si fuzetele, schimbat placheti spate..aerisit frane. urmeaza vopsirea.. va urma......
|
Ceva poze mafie? :D
|
vopsitul dupa ce ii pun mecanica la punct. azi mi-au venit pivotii inferiori si superiori pe frap. schimb pivotii, punem motrul cu reactie apoi la pregatit si colantat. pana la sfarsitul lunii sper sa fie gata.
|
super smecherie e masina!! am vazuto cu jantele vopsite pe deszdrobiri unde lucrezi:P
|
da acolo sta mereu. o sa mai primeasca o surioara..... in curand. tine-ti aproape!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning