Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

robby_sev 30-01-11 17:00

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4035386)
Ba ati innebunit?

nu nu :))) doar vbeam si noi discutii ;)) daca altii innebunesc nu ma bag :)

grigore89 30-01-11 17:39

Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 4035396)
vreau sa o vad si pe asta cum ursu tau face q7 si seria 5 =))))) pisicutzele te mai cred dar totusi sa nu aberam =)))) la consum se poate sa le faca dar daca te tragi cu ele niciodata .... asta iti garantez si pot pune pariu cu tine pe cat vrei si pe ce vrei...

pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul :lol::lol:

DJBOSS 30-01-11 17:45

Haideti sa ne auzim in trafic si cu asta basta :)) :lol::lol:

ovidiu89 30-01-11 18:03

Fara sa va suparati dar voi va auziti ce vorbiti?
Nu se poate compara un urs care are maxim 1tona cu un Q7 care are peste 2 tone sau cu un seria 5 care iara e foarte greu.
Grigore eu te inteleg ca masina ta trage bine, dar ca sa spui ca tu ii faci pe toti e iara o alta aberatie pentru ca nu stii peste ce masina dai.
O pisicuta nu are motor numai de 1.6 pe ea, exista si cu motoare mai mari sau turbate sau orice alta masina despre care nu poti sa stii cum trage.

P.S: nu sunt adeptul motorinei dar sa stii ca exista 1.9 Tdi-uri care alearga multttt mai bine, intradevar cu bani multi bagati in motor dar asta e alta discutie

robby_sev 30-01-11 18:23

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035532)
pierzi pariu . boss stie intro seara m-am dat cu q 7 .3.0 negru culoarea e din mh are SEK la nr l-am facut praf , si multe masini au incercat pana akm si iti garantez eu k pierzi pariul :lol::lol:

adik omu ala vrei sa spui k s-a tras cu tine nu ?:)) ok si boss-u ma face cand sunt cu omega daca stam putin paralel dupa care eu continui sa merg incet si sa ma plimb, iar el o calca pt ca se grabeste :) va salut si aveti grija ce vbiti ;))

florin_andrey86 30-01-11 18:38

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 4035532)

acel omu cu MH??SEK, are multe masini si masini, e un om foarte serios nu face el liniutze prin oras, daca cumva l-ai vazut mergand mai tare prin oras, o facea pt ca se grabea,
asa pot sa spun si eu ca m-am tinut dupa un aston martin DBS, dar cand baga picioru-n ea se ducea de nu o mai cedeai...... si hai sa nu vb ca-i faci pe toti din oras, asta poti sa ti-o spui tie cand te uiti in oglinda pt a te incuraja, sunt masini mult mai puternica ca a ta si o sa mai apara.
da, e unicata in oras, e singura si nici nu o sa mai apara alta, bv a fost king, dar acum nu mai e sau cel putin nu in mainile tale,
eu nu ma cert nu nimeni pt ca nu am dece.

nxtaz 30-01-11 18:41

Grigore, ce motor are mașina asta a ta ?

DJBOSS 30-01-11 22:47

3 Attachment(s)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata

florin_andrey86 30-01-11 23:59

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4036569)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata

auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"

DJBOSS 31-01-11 00:05

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036799)
auzi ma dute tare de aici cu fetentele tale obosite si cu burlanu tau, daca faci tuning fai ceva unicat si fati cu capu tau, nu copia pe alti
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele"

Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?

robby_sev 31-01-11 00:05

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036799)

florine esti suparat ?:))) te oprii moco ? vazui k avu ceva cu audi-urile in seara asta :)))

florin_andrey86 31-01-11 00:13

ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....

robby_sev 31-01-11 00:16

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036842)
ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai
curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza.
si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici
CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA.....

=)))))))))))))))))))))))))))) granny =))))))))))))))))))) si aia cu statusu e chiar tare :))))))))

florin_andrey86 31-01-11 00:22

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4036823)
Din cate am vrut am obtinut, am vrut sunet am obtinut am vrut triple de care mi-am dorit obtinut, si credca toba o so dau special pentru tine jos si o sa-ti dau niste ochelari sa vezi ca, chiar scrie pe ea borla si este .
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ?

dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....

DJBOSS 31-01-11 00:24

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4036867)
dj boss, poti sa-i pui tu si scaune de bentlei continental gt imbracate in piele de peste, DACIA TOT DACIE ESTE....

Mda aici iti dau dreptate....

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning