![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Haideti sa ne auzim in trafic si cu asta basta :)) :lol::lol:
|
Fara sa va suparati dar voi va auziti ce vorbiti?
Nu se poate compara un urs care are maxim 1tona cu un Q7 care are peste 2 tone sau cu un seria 5 care iara e foarte greu. Grigore eu te inteleg ca masina ta trage bine, dar ca sa spui ca tu ii faci pe toti e iara o alta aberatie pentru ca nu stii peste ce masina dai. O pisicuta nu are motor numai de 1.6 pe ea, exista si cu motoare mai mari sau turbate sau orice alta masina despre care nu poti sa stii cum trage. P.S: nu sunt adeptul motorinei dar sa stii ca exista 1.9 Tdi-uri care alearga multttt mai bine, intradevar cu bani multi bagati in motor dar asta e alta discutie |
Quote:
|
Quote:
asa pot sa spun si eu ca m-am tinut dupa un aston martin DBS, dar cand baga picioru-n ea se ducea de nu o mai cedeai...... si hai sa nu vb ca-i faci pe toti din oras, asta poti sa ti-o spui tie cand te uiti in oglinda pt a te incuraja, sunt masini mult mai puternica ca a ta si o sa mai apara. da, e unicata in oras, e singura si nici nu o sa mai apara alta, bv a fost king, dar acum nu mai e sau cel putin nu in mainile tale, eu nu ma cert nu nimeni pt ca nu am dece. |
Grigore, ce motor are mașina asta a ta ?
|
3 Attachment(s)
Pana una alta voi va certati... eu mai postez cate ceva ce mi-am achizitionat saptamana trecuta. M-au costat 55 lei nu cum mi-au cerut uni 100 ron pe bucata
|
Quote:
de fente si de vise sunt satul vreau sa vad fapte, fapte frumoase, de bun gust, nu toate "zorzoanele" |
Quote:
Pai pe cine copiez in severin arata-mi o dacie care are triple dinastea ? |
Quote:
|
ba nu-s suparat, de asta, dar plm cand ii vezi ca viseaza cu ochii deschisi iti vine sa-i iei la 2 randuri de palme sa-i trezesti la realitate
filtru sport + toba sport = 7milioane de cai curse intre o bunicutza de bulgari si masini de 2009 +, din care iese castigatoare bunicutza. si tot felul de fente, eu acum vreo 2 ani am zis o vorba pe care o mai tin si pe la status si pe care o sa public aici CAND UNI NU AU BANI DE MOTORINA, NOI NE CUMPARAM MASINA :)) SI CAND ALTI NU AU BANI DE BENZINA NOI NE TUNARIM MASINA..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning