![]() |
Re: Club NUBIRA
Nu mai are abolut nici un convertizor si nu este o cutie automata clasica. Principiul de bazeaza pe senzori care trimit impulsuri spre calculatorul principal si care la randul sau trimite informatia calculatorului secundar (al cutiei) care selecteaza treapta de viteza.
|
Pai ce ulei sa bag mobil sau castrol
|
NU VA SUPARATI ,CARE ESTE DIFERENTA DINTRE ? UN ULEI DE 5W-30 SI UNUL 5W-40 ,SAU MOBIL 1 0W-40 AM AUZIT CA 5W-30 NU MERGE LA MOTOARE DE 1,6 IN 16V PENTRU CA E PRE SUBTIRE .
|
Stie careva daca de la opel vectra se potrivesc telescoape si arcuri spate la nubira 1?Daca stie careva va rog sa imi ziceti si mie.
|
Cine stie deunde as putea sa fac rost de un cas original daewoo pentru nubira 1
|
Am eu cass. daca te intereseaza da-mi un PM.
@Piratu94 daca mergem pe auzite si eu aud multe, insa nu cred. Acum am in masina Castrol 5w40 pentru ca isi pastreaza proprietatile si la temperaturi mai mari de 35 grade a mediului ambiant. Am avut 5w3o GM in masina si s-a comportat chiar ok insa este indicat pana la 30 grade temp mediului ambiant. Daca te uiti in manualul de service, vei vedea despre ce vorbesc. |
Ok merci osa bag si eu atunci castrol 5w40 mesci de informatie
|
5W40 GM e aur pentru motoarele astea am incercat mai multe tot la GM am revenit merge motoru perfect chit ca e iarna sau vara 8)
|
Unde ai gasit 5w40 GM? Eu stiu doar de cel 5w30 GM long life.:rolleyes2
|
la king auto am gasit...bine eu acum merg pe 5W30 long life am vrut eu sa fac un experiment eram curios daca are ceva de reprosat motoru :D pentru ca inainte am avut castrol si a "mancat" din el si nu mi-a placut dar am impresia ca am prins ceva contrafactu pentru ca acum pe GM nu scade nici un pic..oricum vine schimbu acum in iarna si revin pe 5w40 GM...ceva pentru cutia de viteze imi recomanzi si mie ..? ca ma bate gandu sa ii schimb uleiu si ei asa sa fie schimbat ca e bine :baby:
|
Am schimbat la cutie uleiul cu Motul 80w90 insa e prea gros. Trebuie sa caut 75w80 si sa schimb ce am pt. imediat vine iarna si pana se incalzeste 80w dureaza.
Ulei contrafacut eu am prins Mobil, pentru ca am avut incredere in firma ca uleiul adus la butoi este din DE. In 3000km a consumat 1litru. Era cat pe ce sa desfac motorul, insa la sfatul mai multor mecanici, am schimbat uleiul si povestea nu s-a mai repetat. |
In cartea masini scrie ca sae 80 si sae 75w . Sae 75w scrie ca e pentru zone extreme de reci eu nustiu ce ulei am la cutie ca nu iam facut schimbul de can am luato . Voi pana la urma ce ulei bagati ?
|
75w80 trebuie.
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva cam ce consum are o nubira hidramata ,nub.1 sau 2 nu stiu daca este vreo diferenta intre tipurile astea:?::?::?::?:,dar cit se poate de realist.
|
Cine are nubira1 pe gpl ca as baga si eu gpl pe amea eu am avut o dacie pe gpl si a meritat . Si cum stiu daca are euro s-au non euro ca pe talon si carte nu scrie, amea nubira e din 99 sx
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning