![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
Si volvo si merc si bmw is super colantate, fara cute, fara piscaturi...cel putin ce vad din poze :)...arata super! WOW :) Buna treaba faceti...in consecinta, avand in vedere ca am si eu masina la modificat acum...cand o scot nu am sa imi permit imediat vopseaua care mio doresc dar am sa apelez la voi pentru o colantare daca se poate ;)) Succes maxim in continuare! |
salut...am un golf3..cat ma costa sa o colantez portocaliu lucios?ca am gasit peste tot cu 7mil si doar galben..alta culoare ma costa 10mil...ast rasp.ms
|
Quote:
|
sa ai un lamborghini sau un slr nu mai vad rostu la colantare..masinile astea sunt ozn'uri fara vopsea..doar cu kit :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca este in 3 usi pretul este de 900 ron. Ai un model mai jos facut sambata. |
Quote:
- colantarea iti protejeaza vopseaua - poti schimba culoarea masinii tale de 12 ori intr-un an ( sa moara vecinii de invidie ca ai 12 masini diferite ) - este foarte ieftin sa o colantezi (~250 euro/ masina) - este mult mai rapid decat o vopsire (~3-5 ore/ masina) |
si ca sa o decolantezi cat mai dai?
|
1 Attachment(s)
sall pt un plafon ca cel din poza?
|
Quote:
|
Quote:
|
avantaje colantare
buna.imi spuneti va rog daca oferiti garantie si daca exista riscul sa se dezlipeasca colantul pe la colturi sau in alte parti mai sensibile? cum reactioneaza la spalare? frig? etc. de ce ar trebui sa ma feresc cand am o masina colantata? as vrea sa colantez integral un audi q7 in culoarea alb.cand usile sunt deschise se va mai vedea vechea culoare? va multumesc
|
Re: avantaje colantare
1 Attachment(s)
Quote:
Garantia este de 12 luni pt manopera si de 24 luni pentru material. Autocolantul nu se dezlipeste la colturi pentru ca este lipit la cald iar acea suprafata este degresata in prealabil. Cand aveti o masina colantata trebuie sa o feriti de jet de apa direct de la mica distanta, in special pe la aripi. Cand se deschid usile, capota sau portbagajul se va vedea culoarea veche. Daca mai aveti alte intrebari va stam la dispozitie si pe [email protected]. Numai bine. P.S. Mai jos este o masina pe care am colantat-o saptamana asta din nou (masina fusese facuta cu portocaliu si imitatie de carbon anul trecut in vara) deoarece a avut multe zgarieturi. Autocolantul a protejat vopseaua iar clientul a avut masina din nou ca noua in cateva ore. |
Re: avantaje colantare
2 Attachment(s)
Quote:
- se poate colanta toata masina inclusiv spoilerele? - pe care parti ale masini o sa se mai vada culoarea originala? -cu cat timp inainte trebuie sa ma programez? - se poate rezolva intr-o zi ? o sa va atasez si 2 poze, in prima poza este masina si in cea de-a doua cum as vrea sa fie. Va multumesc! Viorel, Baia Mare |
Colantarea bandourilor de pe hardtop la un e46 cat costa? sunt chrom si nu-mi plac
|
Quote:
In ce culoare doriti sa fie colantate? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning