![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
|
Un tip fan Harley cauta sa isi cumpere un motor. Dupa mai multe zile de cautare gaseste un Harley original vechi in stare absolut perfecta, ca nou. Curios il intreaba pe proprietar cum a reusit sa isi mentina motocicleta. Acesta ii spune:
- De fiecare data cand afara ploua imi ung motoreta cu vaselina si o scot in ploaie. - Incredibil! raspunse omul nostru - Daca o cumperi iti dau cadou si cutia de vaselina ca si asa nu am ce face cu ea. Isi cumpara omu motorul primeste cutia cu vaselina si merge la prietena sa se laude. Prietena si ea fan Harley nu mai putea sa se abtina cand a vazut motorul. Se hotaresc sa se duca la parinti ei, el nefiind niciodata la ei, sa faca o impresie buna. Pe drum ii povesteste ca ei au un obicei ciudat si ca la masa nu vorbeste nimeni,cel care vorbeste trebuie sa spele la finalul mesei vasele. Tipul nu zice nimic si ajung acasa la parintii ei. Intra in casa si omul vede vase murdare in fiecare camera, pe jos, pe mobila, mucegai, etc., vase cat de pe 2 ani. Se aseaza ei la masa si mananca, nimeni nu zice nimic, la un momentdat incearca el terenul si incepe sa o mangaie pe prietena pe san. Nimeni nu zice nimic. Ii da jos bluza in fatza parintilor si incepe sa se joace cu sani, nimeni nu zice nimic. Nervos o pune pe tipa pe masa si o f..e in fatza parintilor, nimeni nimic. Nervos din cale afara incepa acelasi "ritual" cu mama ei, nimeni nimic. La un momendat se uita pe geam si vede ca se strang nori de ploaie si se gandeste ce i-a zis vanzatorul motorului si scoate din buzunar vaselina moment in care rabufneste tatal: - BINE, BINE, SPAL EU VASELE |
Culmea manelishtilor ... : Sa Conduci o mashina fara numar :D
|
|
http://uncyclopedia.org/wiki/Manele
e super tare trebuie sa le cititzi .. haw to become a manelar .. m`am *** pe mine de ras |
Quote:
Pre tare ...mai era una...am primt-o pe mass ceva ca o dedicatie intre un manelist si o manelista |
: De ce varsa blondinele apa peste calculator ?
A: Vor sa navigheze pe Internet. Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei: - Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat? Sotia il priveste si raspunde: - Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani Ce face o femeie dupa ce face sex? Deranjeaza... La Radio Erevan, un ascultator intreaba: - Daca dragostea este vinul vietii, atunci ce este casatoria ? Radio Erevan raspunde: - Mahmureala de a doua zi dimineata ! Ce este femeia? Un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui..... Un tip isi savureaza berea intr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de langa el si ii spune: - Vrei sa auzi un banc trasnet cu blonde? Cu o voce ragusita ea ii raspunde: - Pana sa apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cateva detalii: sunt blonda, am 1.80, 88 kg si sunt campioana balcanica la judo. Blonda de langa mine are tot 1.80, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta langa ea are 1.85, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde? Omul sta ceva timp si se gandeste. - Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori. Cand te poate ajuta o femeie sa devii milionar? Cand esti miliardar!!! |
hahahah super tare sa`mi targ una :) ... primu il shtiam dar pe restu nu :)
|
Fiul : mama da-mi si mie 50 de mii ..Masa ;Pana cand >>. Fiul : pana nu iti dau una :):):)
|
Bula în China se ia la bataie cu un ninja. Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare câte o lovitura. Care da mai tare e mai bun. "Bang" ninja una în gura lui Bula - doarme 2 zile. Se trezeste Bula: - Ce a fost asta mah? - "Cheia dragonului" Dupa aia Bula "bang" una în gura. Se trezeste ninja peste 2 saptamâni. - Ce-a fost asta mah ? - Cheia franceza
|
Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa.
A doua zi vine toata zmotocita, cu blana jumulita, vai de ea. - Ce s-a intamplat? o intreaba sotul. - Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a violat intruna - Dar tu lipsesti doar de o zi! - Pai am venit numai sa ma schimb si ma duc inapoi! :D |
1 Attachment(s)
hahaahhahaha ... au inceput coardele acum si frizerii :)
|
Cum a salvat o tipa 1600 de persoane
Jurnal Personal: Prima zi Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera. Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj. Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj. Jurnal Personal: Ziua a doua Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut nistebalene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat. Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut. Jurnal Personal: Ziua a treia. Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat, deasemeni cuniste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui pentrudinner. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul esteun gentleman foarte atent si atractiv. Jurnal Personal: Ziua a patra. M-am dus la Cazinoul vasului si am cistigat $80. Capitanul m-a invitatsa iau dinner-ul cu el in cabina lui. Am avut un dinner copios cucaviar si sampanie. El mi-a cerut sa stau peste noapte dar am refuzat. I-am spus ca nu-mi insel barbatul sub nici o forma. Jurnal Personal: Ziua a cincea. Astazi m-am dus iarasi la piscina si m-am bronzat putin. Apoi m-am dusla Piano-Bar si am petrecut restul zilei inauntru. Capitanul m-a vazutsi mi-a adus citeva bauturi. El este intr-adevar un om incintator. El mi-a cerut din nou sa-l vizitez peste noapte dar l-am refuzat. Atunciel mi-a spus ca daca nu petrec noaptea cu el, va scufunda vasul. Am fost stupefiata. Jurnal Personal: Ziua a sasea. Am salvat 1600 de suflete astazi..........de patru ori!!!!! |
hahahaha ... asta shtii cum e ... nu`mi aduk aminte bine dar ... cica .. aricioaica vine acasa seara tavalita ciufulita .. etc .. ariciul intreaba .. ce`i cu tine mah asa .. la care ea .. pai m`a prins vulpoiu si nu m`a lasat si m`a violat in continuu timp de 3 zile ... pai lipseshti de una ... pai am venit sa ma schimb si plec iar :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning