Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

Jupanu_malan 13-05-08 11:22

Re: dacia mea

succes in continuare ..serghei....;)..:):):)

Jupanu_malan 13-05-08 13:24

1 Attachment(s)
uite asa vreau sa arate..;)

Vlad_BMW 13-05-08 23:07

Quote:

Originally Posted by Jupanu_malan (Post 1531400)
uite asa vreau sa arate..;)

a lui a zis ca o sa fie rosu imperial :)
:D

r3sp3c7 14-05-08 06:48

hat malanu....tu nem fraier....fain ar fi....dar din pacate...proiectul se amana din cauza unor probleme personale.....multzi stiu care is alea....dar de finalizat tot se va finaliza pana la sfarsitul anului :D
ieri am montat un disc de ambreiaj nou (marit) placa de presiune....simering......cam tot .....astazi daca apuc o sa unesc cutia de viteze cu motorul.....si o sa vad ce mai pot face :D ca diseara la ora 6 inapoi la lucru :(

iuly_007 08-06-08 14:53

poze!!!!!!!!!!!!!!!!!

r3sp3c7 19-06-08 23:58

14 Attachment(s)
pfoaiii...dor mi-o fost de voi....
din pacate am luat o pauza cu mashina ...din cauza unor probleme.....dar acuma am revenit in fortza.....
am schimbat maska fatza toata....am pus aripile la loc....le-am sudat.....nu intrebatzi dc.....ca si sudoru m-o intrebat dc vreau sa le sudez si nu i-am spus.. :))....asa....
si pasaje aripi golf II ....scuze de claritatea pozelor
o sa fac si alte poze cu un aparat mai bun

r3sp3c7 20-06-08 00:00

sambata termin de pus aripile de golf si pe partea dreapta....
bad boy look
si inchidere in spate la numarul de inmatriculare cu ushitza pt rezervor

Nel' 20-06-08 00:13

spor la lucru in continuare!!:)

CT-06-UIK 20-06-08 00:34

fratik dak ii pui si niste jante de aro 10 pe ea cu pasajele de golf o sa iasa masa am vazut o dacie tot asa modificata cu pasaje de golf tot pe un forum de pe 4tuning si arata jujuc:D:D:D:D asta dak nu ai alte planuri ptr jante......;) succes in continuare

Vlad_BMW 20-06-08 01:34

in sfarsit ai inceput treaba inapoi ..... Sfatu meu daca tot ii dat jos morotul desfal , curatal , schimba ce ii de schimbat , mecanic ai la dispozitie , daca refaci toata masina mai bine faci si motoru .. ;) ..... ia vezi restu baietilor de pe forum ce zic ? :)

Villy ATS 20-06-08 01:52

incearca sa faci si ceva mai original, adaugi ceva, pt k majoritatea fac acelasi lucru ;)

wsn_asf 20-06-08 12:06

O modificare noua,nu prea am vazut pe forum sa pui rezervor de break si sa astupi spatele de tot si pui frumos numarul pe mijloc.Spor la lucru multa bafta in continuare.sper sa se poata face ce am zis,oricum am vazut dacii berline cu gura de alimentare a rezervorului pe stanga

r3sp3c7 21-06-08 16:37

am terminat de sudat toate treburile...o sa revin mai tarziu cu noi poze

r3sp3c7 21-06-08 18:03

17 Attachment(s)
deci...dupa cum am promis...am revenit cu poze....
zicea WSN_ASF ca ar vrea "O modificare noua" ce am facut eu.....fac pariu ca nu are nimeni......
o sa vedetzi voi din poze....
mashina intra saptamana viitoare pe mana tinichigiului.......
culoarea o sa fie un portocaliu "TURBAT" ceva de genul focusului din imagine.....
prtocaliu+negru lucios
sa lasam pozele sa vorbeasca
astept critici.......si laude :))

BH 59 FIF 21-06-08 18:11

Interesant. Ai schimbat cumva gatul rezervorului sau doar busonul? Daca ai schimbat busonul, spune-mi te rog de la ce marca/model de masina provine.
P.S: Masina era parcata langa penitenciar, nu?

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning