![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
mai faceti intalniri ?:)):)):))
|
Quote:
Bafta |
hmz...masina de tuns :))
depinde si daca vreau sa vin ... ;)) |
Normal intalnirile astea trebuiau facute mai rar dupa parerea mea, si cu deplasarea intr-o zona ceva mai departe de orasul asta, ca sa nu fie timp de barfe si altele ( ca am vazut deja ca ati inceput sa va certati pe seama masinilor )
Cum zice AdyTZuU, sa fie intalnirea la 2-3 luni...si nu in fiecare saptamana! |
asa ziceam si eu...dupa mine intalnirile saptamanale sunt o prostie...o intalnire la 1-2 luni ar pica bine....nu asha...in fiecare saptamana..
|
ce se-ntampla fratzilor p-aici? n-am mai intrat o sapt si gata nu mai avem comunitate? de la intalniri se trage sigur...v-ati apropiat prea mult si v-ati cunoscut prea repede...
|
decat sa postezi fara sa zici nimic, mai bine taci in banca ta. (vorbesc la general). asta trebuia facut de la inceput,cred ca e singura comunitate in care sunt sute de pagini aiurea.
|
am tot zis ca nu mai intru...dar cand vad unele rahaturi, deja mor...
1. poate nu ne suportam intre noi cu totii, poate nu ne putem ignora complet. 2. intalnirile nu sunt obligatorii. fiecare vine cand vrea. 3. eu ieseam cu Geo zi de zi si nu in calitate de membri 4tuning...la fel cum la intalnirile "4tuning" veneam tot in calitate de prieteni...asa cum ar fi trebuit sa fie toti (nu cu faze de genu' ala e smecher ca are 4motion, ala e smecher ca are nu stiu ce si tot asa) 4. puteti sa le faceti la 100 de ani, ca problema nu e din cauza intalnirilor...e din cauza atitudinii oamenilor...si nu pentru ca ne-am imprietenit prea repede :) des sau nu, vinerea trecuta a fost cea mai mare intalnire...nici intalnirea "mare" de sambata nu a fost asa...in fine, vorba lu' Geo...decat sa vina lumea la o singura intalnire (ca sa aiba cine sa spuna "ia uite ca eu l-am adus pe ala si pe ala si pe ala...bla bla bla) si apoi deloc, mai bine deloc de la bun inceput...ca asa cum a zis si Kalu...nu cantitatea conteaza, ci calitatea (si nu calitatea masinilor, ci a oamenilor)... ciao... |
Quote:
|
1.Cica atunci cand esti nervos e bine sa te tii departe de comentarii si de interventii...(asta asa in mod general ca sa il citez pe cosmin)
2. Ce intalnire putea sa mai aiba loc dupa ce s-a intamplat vineri? 3. Ai dreptate cand zici ceea ce zici, dar in alte propozitii si fraze din post-uri anterioare ne-ai mai spus acelasi lucru... |
deci maine cum ramane cu intalnirea saptamanala?...mai e sau nu mai e?
|
eu as zice sa luam o pauza, pana se calmeaza lucrurile...
|
Cel mai in masura este Oliver. La el stau fraurile:)
Oli asteptam decizia ta .. ca sa stim sa dam sfoara in tara ca lumea sa nu se mai prezinte la intalnire. |
nu neaparat, majoritatea decide, el zice rezulatul
|
Din partea mea nu mai au loc intalniri pe o perioada nedeterminata. Ramane de vazut pentru intalniri programate, saptamanale nici vorba. O seara buna !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning