Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

J.D 07-07-08 00:19

Re: dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare

Robi...cine ce poate sa mai zica ceva...esti artist! :)

GTXR 07-07-08 00:20

daca sunt obosit si nu scriu bine sa-mi corecteze un moderator asta e am 8 clase facute .mie personal nu-mi place ai ceva impotriva?

SirNenea 07-07-08 00:20

intradevar e superb interioru dar eu am o curiozitate
cum pielea mea iesi din masina asta ???

OpReA 07-07-08 14:43

prea adevarat :o...totusi...sir nenea are dreptate...cum deschizi usa,ca doar nu stai mereu cu mana pe telecomanda...

protuning 07-07-08 15:17

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1632211)
Mie unu' nu imi place consola,butoanele alea par imprastiate pe acolo daca le faceati mai grupate si aranjate frumos aparea mai bine...si mare atentie la detali.Numai bine...

intradevar nici eu nu vroiam sa vad atatea butoane pe consola dar sincer nu am avut unde sa le punem sunt multe si trebuie puse undeva.
sunt geamuri electrice ,deschideri de usi, incalziri in scaune ...

Yackone 07-07-08 21:23

sper ca viitor sa schimbe butoanele cu unele care se potrivesc cu designu interiorului...oricum jos palaria pentru ce a facut robert si marin...nota 10 cu felicitari...;)

Villy ATS 08-07-08 00:26

frumos, cu stil facut interiorul...

alexufo 08-07-08 00:47

frumos roby ..abia astept sa il vad live

sorin_sorin95 08-07-08 01:51

NU e cuvinte. Bravo ne-ai uimit din nou.

Geox` 09-07-08 23:53

:yikes:Asta nu mai e logan e Ozn in toata regula:DRespect pentru ce a-ti facut!

bogddanel 10-07-08 02:57

Roby, nu te-ai gandit sa le pui deasupra monitorului si sa le ascunzi in spatele uui planou, sau tot asa, pe laterale, dar ascunse...
In lateralele schimbatorului, pt k am vazut k in spatele lui nu prea aveai loc... nu stiu, intr-un fel in care sa fie ascnuse...
Oricum ceea ce ai facut tu aici e absolut fantastic, felicitarile mele si pt tine dar si pt marian, care a avut rabdarea si curajul. Suntetzi demni de toata lauda, dar asta dupa ce terminatzi si cu motorul:P

protuning 10-07-08 22:42

Quote:

Originally Posted by bogddanel (Post 1638122)
Roby, nu te-ai gandit sa le pui deasupra monitorului si sa le ascunzi in spatele uui planou, sau tot asa, pe laterale, dar ascunse...
In lateralele schimbatorului, pt k am vazut k in spatele lui nu prea aveai loc... nu stiu, intr-un fel in care sa fie ascnuse...
Oricum ceea ce ai facut tu aici e absolut fantastic, felicitarile mele si pt tine dar si pt marian, care a avut rabdarea si curajul. Suntetzi demni de toata lauda, dar asta dupa ce terminatzi si cu motorul:P

ba da m-am gandit si sincer eu cand am proiectat interiorul l-am proiectat sa nu aibe nici un buton la vedere ,era o varianta sa aibe butoanele pe tavan incorporat intro consola care sa lumineze toata lucrarea dar proprietarul a spus ca nu are chef sa umble cu mainile pe sus ca si in helicopter,desii salvam designul simplu al bordului

StreetStyle22 10-07-08 22:46

ai de capu meu... :| e BOMBA masina...spor in continuare...toate cele bune ! ;)

pilula20 10-07-08 22:49

felicitari ...arata superb...bafta in continuare...sincer as fi fost curios cum ar fi aratat cu un kilometraj digital gen citroen C4 asa...

bogddanel 11-07-08 17:38

Nu stiu daca era necesar chiar sus, dar undeva in consola centrala cred ca se putea gasi loc pt un panou ascuns... :-?
Daca stiam iti desenam eu unul si iti trimiteam pozele

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning