Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

sNap7 28-10-08 21:01

Re: Hunedoara - Accidente

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 1831747)
Vai cat de mult mi-ar placea sa pocnesc un tir-ist d-asta cu tupeu. Am o boala pe ei...

Facem de panda intr-o noapte pe DN. Eu aduc vreo 4 bate de baseball si vreo 3 prieteni (2m x 120kg) si vedem ce ne pica :lol: :lol:

xxdadixx 28-10-08 22:37

Azi mi-am gasit-o lovita in parcare in prea-frumoasa Deva. Autor necunoscut, binenteles...

F.R.Sonic 28-10-08 22:58

Cat de lovita ba? :hug::nervious:

xxdadixx 28-10-08 23:09

Unde se imbina aripa cu spoilerul fata, pe laterala, nu-i atins farul. Vad eu maine factura.....

NONE 29-10-08 08:21

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1832342)
..........

fratimiu si-a gasit-o in parcare cu toata partea soferului praf :???:
in cta in mamaia...cand i-a intrebat pe aia ca cine a lovit masina...pai noi nu am vazut !...[si era full de lume] dar am aflat [Hummer H2 Portocaliu, cand il v-oi priinde :oops::oops:]

Kedy 29-10-08 18:47

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1832300)
Azi mi-am gasit-o lovita in parcare in prea-frumoasa Deva. Autor necunoscut, binenteles...

Nasol si mie cred ca la Real in parcare mi-or lovit-o asta primavara de nu am putut veni cu voi la 4tuning days

adrian78bmw 29-10-08 20:03

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1832300)

nici macar un biletel cu un numar de telefon la stergator?foarte urat din partea lui

SpYk3 29-10-08 20:09

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1833736)
nici macar un biletel cu un numar de telefon la stergator?foarte urat din partea lui

aaa...traim in Romania....(si asta ne ocupa tot timpul),o fi fost vreunu cu o dacie si cand a vazut in ce a dat,s-o fi gandit ca-si da Dacia plus diferenta sa o repare

adrian78bmw 29-10-08 20:20

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1832114)
Facem de panda intr-o noapte pe DN. Eu aduc vreo 4 bate de baseball si vreo 3 prieteni (2m x 120kg) si vedem ce ne pica :lol: :lol:

solutia ar fi un tanc sa ne urcam si noi pe ei sa vedem cum se simt dupa..:D:D
sau macar sa le pregatim un crashtest cu un buldozer de vreo 50 de tone..

lupu 30-10-08 04:22

natia lor cu cine ia facut soferi...ca am vazut ce iau facut lu dadi.. :(. apai lasa bre ca una sa se suie pe mine in giratoriu(persoana blonda cu sckoda octavia albastra)se uita la masina si la mine da a uitat sa franeze...mno mai zi ceva...venea incet dar sigur . :|

Kedy 30-10-08 16:21

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1833736)

Neatza esti in Ro nu in occident ;)

sNap7 30-10-08 17:04

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1835157)
Neatza esti in Ro nu in occident ;)

Nu e adevarat ..
Acum doua ierni mi-a lovit cineva masina in fata blocului si cand am ajuns acasa am gasit sub stergator o carte de vizita si lasase si la un vecin cartea de vizita. Masina mea nu a avut absolut nimic, cu toate astea a 2-a zi a venit proprietarul celeilalte masini la mine la usa pentru a ma intreba daca vreau sa ma despagubeasca cumva.

adrian78bmw 30-10-08 17:21

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1835239)
Nu e adevarat ..
Acum doua ierni mi-a lovit cineva masina in fata blocului si cand am ajuns acasa am gasit sub stergator o carte de vizita si lasase si la un vecin cartea de vizita. Masina mea nu a avut absolut nimic, cu toate astea a 2-a zi a venit proprietarul celeilalte masini la mine la usa pentru a ma intreba daca vreau sa ma despagubeasca cumva.

i chestia poate prinzi un taran are iai zgariat putin masina si te ia la bataie..asa mai bine ii lasi un numar de tel si rezolvi dupa..

xxdadixx 30-10-08 17:38

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1835239)
Nu e adevarat ..

De aia te-a cautat ca daca se ridica paguba la vreo 5 milioane nu te cauta nimeni :lol:

adrian78bmw 30-10-08 17:46

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1835315)
De aia te-a cautat ca daca se ridica paguba la vreo 5 milioane nu te cauta nimeni :lol:

dar pana la urma nu avem asigurari obligatori care sa ne despagubeasca ?ce fugim atata de raspundere?

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning