![]() |
Re: SPANIA
Salutare! Exista posibilitatea ca cineva din Spania (dintre voi) sa-mi faca rost de o piesa din dezmembrari si sa o trimita in Romania?
E vb de piesa asta. Nu ocupa mult spatiu, nu cantareste mult. Evident platesc piesa si transportul + o bere. Nu face nimeni o afacere din asta, dar puteti face o favoare. Ms |
45 Attachment(s)
ieri si astazi s-a desfasurat concentrcion tuning show parque corredor in torejon de ardoz ,aici va las cateva poze:-)
|
1 Attachment(s)
Bun sfirsit de saptamina, cu masini de toate stilurile si culorile...
salu2 |
putine masini modificate cu gust..
cum e vremea prin madrid :D eu sunt in ro si mai stau ca tocmai mi-am gasit job :)) pe 500e :)) |
Fixius iti raspund eu, chiar daca a trecut ceva vreme :)) aici unde stau eu la 40km de madrid spre munte e deja destul de frig noaptea, ziua inca e frumos.
Acum ca a trecut vara/concediile poate totusi facem o iesire ceva intr-un weekend. |
daca nu va grabiti maine sa ma prine-ti inca in madrid nu prea vad eu cand ne mai putem vedea, am cerut si eu 4 zile de la sefii in ro ca sa vin sa semnez paro, dar cam atat, maine la 22 ora spaniei am zborul inapoi spre madrid :P
dar incepand de acum si pana maine cu vreo 4 ore inainte pot sa ne vedem la un suc ceva... |
Slabe sanse si abia acum am intrat pe aici :(
|
singurul topic al romanilor din spania si este abandonat??Rusinica:D
|
Foarte liniste pe aici in ultimele luni. Eu ma intorc in Madrid la inceputul lui septembrie, poate dupa atatia ani reusim si noi macar o data sa ne intalnim :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu m-am mutat din Madrid, care aveti drum prin Marbella dati un PM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning