![]() |
Re: CLUB DACIA
Pe ce data o sa fie cursele la Buzau??
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia mea din '95!
|
Draguta masina ta dar nu prea merg capacele alea pe ea.
Ti-am vazut masina pe langa Scoala Generala 117, cand mai trec pe acolo o sa o analizez mai atent.:-) |
salut! aveti idee cat ma costa un kit de evacuare la o dacie pe injectie?
|
in cazul dacia poti pune cu sigurantza evacuarea de nova cu ceva munca si adaptari si o sa mearga bine pt ca are diametru umpic mai mare...;)
|
4 Attachment(s)
dacia mea din `80 :)
|
interesanta combinatie intre capota si masina :D mie unul imi place
|
3 Attachment(s)
stiu plasa o strica va fi inlocuita cat mai curand,are un pic de rungina la grila fata(sub far)se rezolva.vreau sa o fac cat mai simpla sfaturi...jenti de dacie de magneziu in 3 spite iar sta bine???
|
arata mai bine daciuta ta :D , bv tine-o cat mai simpla
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic ca ii sta f bine cu grila fata neagra, ceva mat
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
radu_nb1:am vrut sa o fac neagra dar gandindu-ma mai bn am lasato asa,acum am alte planuri...(vezi poza virtuala)dar nu curand ca se cunoaste cand rectific vopseaua si sa o vopsesc toata nu ma indur ca e pacat de copseaua care o are...ni-am montat si deschidere la portbagaj,emblema nu va ramane mult timp acolo,pana ajung la tinichegeriu.pe 20 iunie o duc la tinichigiu sa ii faca tot ce e nenregula(un pic de rugina la geam)sa o antifoneze si gata.ma mai apuc si de o antifonare fonica sa nu se auda nimic inauntru.un sistem audio cv...tot ce e nevoie schimbat ca a facut pe 20 mai 9 ani :D... Gata am vb destul sa nu ma injurati de cat am palavragit mai sus...topic nu imi fac ca nu am chef sa se certe lumea si sa faca misto de mine...daca mai aveti ideei in ledatura cu dacia... cu mare placere le ascult :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning