Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

adymures 08-07-07 23:54

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

buna baieti....cine imi spune si mie de unde se poate cumpara fibra de sticla si cam cit costa am nevoie urgent de 30 de m.....si piele sau imitatie de piele si cit costa pe m.......

BH-87-GLI 15-07-07 21:00

1 Attachment(s)
@ X-Ray-Eyes ... salut
am si eu o intrebare la tine ... nu vreau sa fac reclama, stii 100 % despre ce firma e vorba, dar intrebarea mea este care e explicatia ca cei de la acea firma au facut fiecare piesa de 3 ori ... dak intelegi ce vreau sa zic ... din cate obs sunt trei din fiecare e cea alba --- alb mai inchis si pe galben ceva de genul ala ... imi poti explica fiecare ce rol are si la final de care v-a fi nevoie :D ms mult

o_kh3 15-07-07 21:30

sunt nivelurile de prelucrare daca nu ma insel ;)

quick_5hifter 15-07-07 23:23

Iti pot spune si eu daca vrei (tot de la x-ray am aflat si eu primele detalii):

1: piesa galbena este rezultata din modificarea barii normale de la un tico, folosindu-se diverse materiale (lemne, plastice, metal, chit), pana cand s-a ajuns la forma dorita, s-a finisat totul bine de tot, apoi s-a ajuns la :arrow:

2:piesa mai putin alba, care este o copie dupa piesa galbena (peste piesa galbena s-a asezat un strat de fibra, a carei parte importanta se afla la interior) - rolul acestei piese este intermediar, in interiorul ei se va face piesa finala, iar piesa initiala nu va mai avea nici un rol, putandu-se arunca la gunoi

3:piesa cea mai alba este bara finala, si de ea este nevoie la sfarsit pentru masina.

In cazul aripilor cred ca e clar - cam acelasi procedeu, la praguri e evident de ce sunt doar doua.

Piesa numarul 2 poate fi folosita de mai multe ori.

BH-87-GLI 16-07-07 00:52

ms mult :D

P.S. ma pun sa strang piese nr2 si apoi fac si eu un business :P:twisted:

frozzen 16-07-07 02:47

piesa nr 2 se numeste matrita:P sau negativ ...cum preferati:)

B-11-AYG 18-07-07 21:28

am si eu o rugaminte cine poate sa-mi faca si mie aripile de fibra la o broscuta si cat ma costa...multumesc

nick_nasta 25-07-07 15:14

modele de bara fata + spate matiz?

nick_nasta 27-07-07 18:35

1 Attachment(s)
am gasit un produs care contine plasa din fibra , rasina si intaritoru.ce spuneti?ei zic ca e profesional....am si o poza

nick_nasta 27-07-07 18:43

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 1017379)
am gasit un produs care contine plasa din fibra , rasina si intaritoru.ce spuneti?ei zic ca e profesional....am si o poza

mai multe informatii aici--------------->http://www.novol.ro/plus%20zr.html

zapp_robert 27-07-07 18:56

Si cat costa un kit din asta?

nick_nasta 27-07-07 19:00

Quote:

Originally Posted by zapp_robert (Post 1017404)
Si cat costa un kit din asta?

pai ala din poza e 16 lei

Mendex 30-07-07 11:26

asa cum scrie si pe produs e kit de reparatie si nu faci prea multe cu el. are 0.25 m2 de fibra

nick_nasta 30-07-07 11:28

Quote:

Originally Posted by Mendex (Post 1020658)
asa cum scrie si pe produs e kit de reparatie si nu faci prea multe cu el. are 0.25 m2 de fibra

pai este si plasa de fibra separat si rasina la cantitate mai mare.doar daca e bun ca si calitate si daca tine....

Mendex 30-07-07 15:56

pai cam asta folosesc cei de la ateliere care fac reparatii si nu bari complete sau praguri, cat de bun e nu se stie :p

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning