Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Intalnire....? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2809-intalnire.html)

albatros 24-12-09 22:12

Re: Intalnire...... ?

Quote:

Originally Posted by cmasaiu (Post 2920351)
ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez

colegu ....nu e pe deranj aicia e pe oameni de treba ...nu pe figurntzi ......esti bine venit ....HAITETI SA propunem si o data.....!!!.......deci nui pe deranj totu e cine sa anuntza sa vina cine nu sa nu se anuntze:d......si ma bucur ca va pot aduna :D...mai ales cas cam nou pe aicia ..si dur cei din NSL ma stiu UNI !...

albatros 24-12-09 22:14

Quote:

Originally Posted by cmasaiu (Post 2920351)
ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez

deci ori ca ai trabant ori ca ai ferrari ..sti sa te portzi ...esti bine venit am spus nui nevoie de demonstratzi ....gume arse si etc ...dur noi ...o plimbare un suc discuztii !..

George RHD 25-12-09 12:56

ziii albatros se anunta ceva in data de azi ?o intalnire ceva ca m-am saturat sa stau in casa ...mergem la o bere fara alcool

albatros 25-12-09 12:59

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2921333)
ziii albatros se anunta ceva in data de azi ?o intalnire ceva ca m-am saturat sa stau in casa ...mergem la o bere fara alcool

Mergem cine se mai anuntza ;:)...???

Paul 25-12-09 13:01

azi e oleaca de craciun, nu multi vor venii.

albatros 25-12-09 13:03

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2921348)

poi na catzi vor .......pentru cei care vor sa se anuntze:D....vi ??

albatros 25-12-09 13:08

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2921348)

si ori cum nu e o intalnire de formu ...dur asa ca intre priteni ... ;)....,,,un suc ceva ....

pebbles 25-12-09 14:45

mai aşteaptă puţin să treacă Crăciunul,să se sature lumea de cozonac,sarmale......poate pe mâine,poimâine...

p.s: albatros ,o sugestie : încearcă să scrii româneşte ,eu una nu înţeleg ce scrii(şi nu-s blondă.......tare)

pam pam şi sărbători fericite!

albatros 25-12-09 14:50

Quote:

Originally Posted by pebbles (Post 2921578)
mai aşteaptă puţin să treacă Crăciunul,să se sature lumea de cozonac,sarmale......poate pe mâine,poimâine...

p.s: albatros ,o sugestie : încearcă să scrii româneşte ,eu una nu înţeleg ce scrii(şi nu-s blondă.......tare)

pam pam şi sărbători fericite!

ma scuzati.... dar ma grabesc si eu :P....bag multe cuvinte pe m2...scuzatzima .....da poi na ma gandeam si eu duminica la o plimbare cine se baga ;;)??......hai george pe tine contez :)))

SARBATORI FERICITE si tzie pebbles :P!!!

albatros 25-12-09 15:03

app stau de ceva timp pe forum si observ ca din cati sunt din brasov sunt 5-6 care reactzioneaza la intalniri ....ce pacat as vrea sa stiu si motivu de ce nu vor sa se intalnesca cu noi? suntem prea urati :))..???o apreciez cel mai mult pe pebbles find ca ia de la inceput a sarit ca vine ...! baietii va da o fata clasa ;).....

SASU5 25-12-09 15:09

pai mie ajunge sa.mi da.ti un pm cu data si ora,am promis ca vin;)

albatros 25-12-09 15:12

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921636)
pai mie ajunge sa.mi da.ti un pm cu data si ora,am promis ca vin;)

nu PM totu se discuta deschis aicia .....poi ce zici maine sau duminika o plimbare cu masinile ;;).....? pot sa vina mai multi maine sau duminica??.....

SASU5 25-12-09 15:17

pai daca pebbles e singura fata care s.a anuntat eu zic sa stabileasca ea cand e k,poate pe ea o asculta mai multa lume

albatros 25-12-09 15:29

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921655)
pai daca pebbles e singura fata care s.a anuntat eu zic sa stabileasca ea cand e k,poate pe ea o asculta mai multa lume

nu conteaza .....stabilim cu toti suntem un forum.!....deci ce zicetzi facem maine sau duminca ceva domnu sasu5 ?

SASU5 25-12-09 15:37

bine,maine sa fie,ora si locatia o spui tu;)

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning