![]() |
Re: TM 24 ADY
am citit mai cu atentie posturile de mai sus si am vazut ca ai scris ca e destul de joasa si ca ai putea sa atingi cu ea , eu te contrazic nu cred ca atingi cu masina pe niciunde la cat ai taiat din arcuri si in timisoara nu prea is locuri unde is chear asa mari gauroacele in asfalt incat sa atungi cu ea , nu ating eu care am distanta dintre scut si asfalt de un pachet de tigari (normal, nu lung) pe drumuri de tara ce mai ating cu ea dar in rest nu
|
Quote:
Masina e destul de joasa pentru unde circul eu cu ea,nu e o masina cu care circul doar in Timisoara.Cu toate astea chiar acum 2 zile am atins cu ea si in Timisoara,atat cu toba intermediara cat si cu spoilerul fata.De coborat mai mult de atat nu o sa o cobor.Nu imi place sa imi fie intrata roata sub aripa. |
Quote:
|
Quote:
Mersi de sfat,am sa vad cu prima ocazie cand gasesc un garaj cu groapa sa rezolv si problema aia. |
Cum i-ar sta cu niste jante canada extrabalon???Sunt foarte frumoase si astea si chiar arata bine pe masina dar chiar as fi curios cum ar arata cu niste canade...poate ne ajuta cineva cu un VT
|
Quote:
M-am gandit si la jante canada extrabalon dar daca as avea asa ceva le-as folosii in locul celor pe care le am acum de iarna,de vara ar ramane tot CMS-urile astea.Am acasa ceva VT-uri cu jante canada extrabalon.Cand o sa ajung pe acasa o sa pun acele poze. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ferari forever !
|
Arata chiar misto si cu canade...
|
frumoasa batranica ta ;) foarte ingrijita, mai ales ca este acelasi model ca a mea :D:D bafta la proiect in continoare .
|
Quote:
Quote:
|
cam mica fatuca aia....:))) a intrat la apa =))))?? off..vt-urile astea :rolleyes2
|
Quote:
|
Adi felicitari ...imi place foarte mult cu ,curentul ai rezolvat??? ...eu mi-am spart cutia defapt un pinin mi sa rupt
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning