![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
3 Attachment(s)
am curatat masina de rugina :D si am sa o vopsesc maine .. pana atunci cateva poze :D
PS:O sa schimb jantele :D |
2 Attachment(s)
Gata si vopseaua!:peace:
|
4 Attachment(s)
KrYpToN-Cat te-a costat sa scapi de rugina?:D:..
Plesa-A iesit Super... Am demontat motor,Portiere,Interior...Urmeaza jantele cu discurile si apoi dau caroseria goala...Cine e interesat sa ma anunte... PS-Spatele va fii indreptat....D:D// |
3 Attachment(s)
Azi am fost prin targ sa ma uit de o grila de ww golf 2 originala sau gty dar nimic...
Intre timp ma-m apucat de prelungit bara fata/spate si portbagaj clean...urmeaza sa o vopsesc si sa prelungesc si aripile...:D |
caroseria goala o vreau eu ... :D 1500lei ma costat sa o vopsesc :) pisica poze mai incolo ..
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
A ajuns partea din fata si am montat-o. Ma rupe la bani coaja asta. Is incredibil de scumpe piesele pentru ea.
Aripa stanga - 150$ Parte fata(partea de sub grila, si bara fata) 320$ Faruri si semnalizari - 100$ Stoopuri - 70$ capac rezervor - 50$ Senzatia pe care o ai cand auzi motorul fara toba - de nepretuit:lol: Urmeaza capota, bara din spate, praguri si bagata la vopsit. abia astept:oops: PlesaArata bine dupa vopsire R.Equinox La fier vechi ajunge:lol: KrYpToN Sa vedem dupa vopsire:D |
3 Attachment(s)
lasa ENB-u radu
|
4 Attachment(s)
NOUA MEA ACHIZITIE! ! !
Subaru Impreza, 2008, 2500cc, 300 CP. Facuta praf in spate si am cumparat`o la super pret: 9500 EURO. Motoru este in stare perfecta doar spatele este bulit si evacuarea este distrusa. Urmeaza sa o bag la "recuperari" si poate si un tuning frumos pe ea, voi vedea in viitor. Frumoase masinile baieti :D Spor la "giugiulit" :D |
4 Attachment(s)
killer23-Incearca ceva clasic..Dar daca tie iti place...e bine
KrYpToN-1500E + ca are mecanica la punct...nare motor si restu...POza jos Radu A.K.A. G.R.M.-Masina prinde forma dar vezi ca ai probleme cu rotile... KrYpToN-O iesit super Culoare..Bravo ebone-Felicitari Pentru achizitie.. Deci SS gol Cine il vrea sa-l cumpere...am reparat spatele... SS meu am montat tot ce trebuie si a intrat acum la vopsit... Culoare-Alb Perlat-400E Vopsitu...+200E La cuptor.. |
3 Attachment(s)
Am inceput reparatiile la Subaru.
Am indreptat sasiu cat am putut, i`am indreptat si tablaria, i`am pus un brat nou la suspensie in spate dreapta si urmeaza sa fac comanda de haion, usi spate, prag dreapta si geamuri. |
3 Attachment(s)
Dupa o perioada mai indelungata fara masina ...
Am luat un e30 .. Tot ce e albastru deschis este luat de pe alt e30 de la dezmembrari ,si bara fata am lovita exact cand am iesit cu masina la plimbare ... Intai am cumparat : -Brate ajustabile -Amortizoare Bilstein -Frane brembo 265mm , 6 pistoane -Niste jante care nu o sa ramana ;) -Cauciucuri TOYO Masina 1300E +1000E piesele P.S. : Masina vreau sa o pregatesc special pt drift ! |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
SS meu a fost vopsit si 80% echipat...Inca nam poze cu el echipat doar vopsit:D..Iar in dimineata asta a sosit piesele pentru Pisica Spoiler Spate-120E Oglinzi Stopuri-50E Finala-Schimb pe Schimb |
2 Attachment(s)
o iesit bine radule ;) Stopuri custom Parasolar si finala sport :) A da si mi-a cazut esapamentu :))
|
5 Attachment(s)
Am mai facut progres cu mustangu.
Noutati: Bara spate - 200$ Capota custom - 350$ Evacuare stock - 500$ Aerisire spate - 150$ Jantele mi le-a dat R.Equinox - 550$ Oglinzi - 250$ Vopsea - 500$ Urmeaza: Sa cromez barile fata/spate Sa schimb evacuarile cu ceva mai sport Faruri galbene Alte jante(poate ceva pe 19") Alta suspensie care sa fie reglabila Sa schimb buza de pe fata Sa o inmatriculez Si sa vedem ce mai vine:D Ce ziceti de pa pana acum? R.Equinox Prinde forma:twisted: ebone Frumos proiect:D s0r1n Frumos KrYpToN Schimba-i odata suspensia, ca ti-l imprumut pentru offroad:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning