![]() |
Re: Masina mea...
ideea era: primarul este de acord cu manifestarea, chiar a spus ca este o prostie, dar sa se faca in cadru legal...
|
s-a facut pana la urma ceva manifestare azi? eu m-am trezit abia pe la 2 si am pierdut startu :( dar am vazut la tv o multime de manifestari prin tara. sa bage cineva si niste poze daca a fost pe la noi si sa vina cu detalii
|
manifestare a fost.. si zic eu.. a iesit bine:D desi jonny primarul a zis sa nu blocam nimic, s-a blocat ceva, desi am primit echipaje de jandarmerie sa avem cale libera la semafoare and such... totusi, UE a zis ca taxa nu e subiectiva, si ca dpdv a uniunii e legala, so shit on a stick, parerea mea, o sa ramana taxa 99% sanse. Romania te iubesc :*
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
un pic de fun...
|
Frumoase filmulete! Ai avut frana de mana trasa tot timpul?
|
in sfarsit am terminat cu noul corrado:D dupa Craciun o sa pun cateva poze
|
2 Attachment(s)
da frumoase , in al 2-lea mai aveai putin pana la parapet , al -3-lea nush de ce nu merge , my car saracutza :( iar am ramas pieton de craciun =((
|
najpa! chiar eram curios sa o vad! (macar in poze) ;)
|
da, frana trasa tot timpu, dar daca fuge curu prea tare, mai corectezi, ii dai drumu si o tragi iara repede, sau accelerezi... etc
imi pare rau pt masina:( |
paul....te rog pune poze cu polo-u ca is curios cum arata ;);) cu lateralu te rog ;) so imi pare rau da la GAH-u la ce sa ii stea capu'
|
Quote:
|
Quote:
|
e vorba de un alt polo care o luat un spate de 206 in usa de la sofer. nu am poze cu polo, e doar usa infundata bine.
|
paul stie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning