![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Frumos....:D oare pe asta dupa ce o termini o mai vinzi?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Intre timp s-au mai adunat ceva raritati: |
eu am avans , o am de 4 ani si 3 luni :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
- Intre timp completam lipsurile |
TARE ! pilot am luat si eu luna trecuta :D
|
1 Attachment(s)
Inca vre-o cateva gunoaie:
Butoane cromate , lanterna OEM si triunghi OEM. |
dupa ce montezi tot, mai pune poze si cu ea toata :D , interiorul ala face toti banii!!
|
Quote:
- Vopsit/montat oglinizle M - Montat clantele cromate interior - Pus butoanele cromate pentru geamuri - Montat scrumierele de lemn - Vopsit suport numar spate - Montat bandouri M - Montat capac motor - Pus trusa noua de scule plus triunghi reflectorizant bmw - Pus lanterna :D - Numar + suport mic pe fata - Discuri frane, placute, fuzete, rulmenti spate - Desfacut jantele OZ - Montat oglinda auto-dim - Montat cat pot din pilotul automat - Montat cat pot din senzorii de parcare - Schimbate toate tiganelile de suruburi de la far cu originale - Montat plasticul de sub parbiz luat nou oem - Reglat capota -- Toate piesele exista trebuie doar puse sus. Au venit si 2 buze de INOX 3" noi din Germania pentru jante + capuri de chei + loctite 242 + cheie dinamometrica. Intre timp i-am facut si o pagina cu toata evolutia: https://www.facebook.com/HD01DAD |
Quote:
|
poze, poze , poze !!
|
16 Attachment(s)
Quote:
Capac motor schimbat: cel rosu se doneaza:!: Scrumiere lemn montate Manere interioare crom montate plus pin-ul de blocat plus buton frana mana cromate plus contur butoane geamuri Numar mic pe laterala Plastic de sub parbiz OEM nou Trusa scule completa Lanterna oem Stergatoare cu stropitori ( capota de carbon nu are gauri ) Oglinda interioara schimbata Tot mecanismul decapotarii ( motoare, cabluri, balamale, acoperitoare prelata schimbate ) |
da buzele alea ??? :D
|
jos palaria! iti admir ''atentiunea la detaliile mici care totusi fac diferenta de cele mai multe ori'' bafta in continuare cu masina!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning