![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Quote:
dupa resoft - pe la 140 cai de consum ce sa-ti zic...in regim de condus normal e cam acelasi,poate putin mai mic,iar daca te dai la ea iti consuma putin mai mult.eu zic ca e o diferenta prea mica la consum...poate chiar insesizabila. |
Parerile cu resoftarea sunt impartite....m-a batut si pe mine gandul sa fac, dar vorbisem cu un amic care era mecanic pe la reprezentanta VW....si nu prea mi-a recomandat....pt k uzura motorului este mai mare....se referea la turbina in principal apoi si celelalte...Ms :-)
|
ce mai spuneti voi?
|
Quote:
@kir0087 De dat, o putem face for fun. Eu am plecat de la 75 stock si dupa remap si catalizator am ajuns pe undeva pe la 110. O sa ne dam pe bune cand ajung la stage 2, dar chiar si pana atunci, oricand cu placere. |
astazi am descoperit si eu cva ce poate voi stiti de ceva timp :blahblah:...am observat ca de acum pe certificatele noi nu mai apar dimensiunile rotilor sau alte dimensiuni admise poate in curand o sa putem pune folie si pe fatza fara nicio problema sa faci masina in zeci de mii de culori, neoane, spoturi si multe altele :dance:
|
Super! Speram sa se poata pune tot ce vrem. Ca acusi imi iau si eu masina.:lol:
|
daca e ca in restul europei, toate chestiile astea apar in CIV, pe care esti obligat sa il porti dupa tine si sa il prezinti agentului la cerere.
|
sunteti de acord cu legea bagata de primarie sa vi se ridice masina din locurile nepermise de parcat??
http://www.telembt.ro/zeci_de_victim...ari-a4705.html |
A B S O L U T DE A C O R D !!!! :D
|
Me too :D abia astept s-ajung in oras sa vad 2 benzi pe Marchian si 3 pe Calea Nationala :D
|
Quote:
Strazi pe care ridica is : parcarea de la romarta si visa-vi pe strada Ion Pilat adik de unde sta mad in deal unde intoarce tranvaiu 101 la regal si cam atat am inteles |
A ridicat si de pe Calea Nationala, la bazar .
|
si pe acolo pe la fortele de munca...nu stiu cum se numeste strada....cuza voda?
|
dar.... cam scumpa taxa sa iti recuperezi masina 200ron ridicarea si 50 ron amenda
|
Au facut curat si prin fata la simi si oliver. Nu stiu unde o sa mai parcheze simi si tibi cand vin de la facultate.:)) Am vazut 04 ABM-ul pe trotuar, da acolo deja s-a umplut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning