Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

jhonycvz 17-11-11 18:48

Re: Custom Garage Bucureşti

salutare..da-mi si raspuns la msg de pe privat...sa fac socoteala..

Yackone 18-11-11 20:15

Quote:

Originally Posted by thex (Post 4721407)
Nota 20 pentru baieti. Din toate punctele de vedere

Daca asta e o lucrare de nota 20...

CristiRS 18-11-11 20:33

pot spune la fel despre lucrarile refacute la noi

Eugen_TL 18-11-11 20:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4724170)
Daca asta e o lucrare de nota 20...

Fara suparare, eu nu mi-am facut la baieti nimic cu fibra ca sa le iau apararea dar PIESA TA CUM ARATA INAINTE DE FINISAJ SI VOPSIT?
Proprietarul poate n-a vrut piesa finisata ca sa nu dea niste bani in plus si are el posibilitate de finisat/vopsit moca!

cata_kevi 18-11-11 21:04

Quote:

Originally Posted by CristiRS (Post 4724223)
pot spune la fel despre lucrarile refacute la noi

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 4724281)
Fara suparare, eu nu mi-am facut la baieti nimic cu fibra ca sa le iau apararea dar PIESA TA CUM ARATA INAINTE DE FINISAJ SI VOPSIT?

Baieti... este ok... fiecare lucraza in felul lui... clientii daca sunt multumiti restul nu mai conteaza nu credeti? Eugen.. ai fost multumimt de cum au iesit farurile? de altfel intre toti exista o raca...mai mult sau mai putin ... ar trebui sa ne respectam intre noi? nu credeti?:D seara buna si la cat mai mult modificari;)

Eugen_TL 18-11-11 21:10

Pai fa bine si scrie si tu aici ca ai 2-3 preturi ca poate unii cred ca asa va iesi omul cu masina in oras in 4 culori :))
1 pret fibra
2 pret finisat
3 pret vopsit
Eu cred ca e ok ca le dai prilejul oamenilor sa aleaga daca vor piesa finisata sau nu, spre deosebire de altii care lucreaza mai scump pt simplul fapt ca li se baga finisajul pe gat care inseamna bani si munca. Nu toti vor piese finisate, unii le pot face gratis de ce sa plateasca finsajul aiurea?
In fine eu astept rezultatul final, pt ca de-a lungul timpului am vazut masini in lucru la diferiti baieti care aratau groaznic dar dupa finisat deja era e o schimbare iar dupa vopsit deja era lux. Masini care merg si azi fara sa le fi crapat bara desi in fibra aratau ca naiba. :)

cata_kevi 18-11-11 21:18

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 4724310)
Pai fa bine si scrie si tu aici ca ai 2-3 preturi ca poate unii cred ca asa va iesi omul cu masina in oras in 4 culori :))
1 pret fibra
2 pret finisat
3 pret vopsit
Eu cred ca e ok ca le dai prilejul oamenilor sa aleaga daca vor piesa finisata sau nu, spre deosebire de altii care lucreaza mai scump pt simplul fapt ca li se baga finisajul pe gat care inseamna bani si munca. Nu toti vor piese finisate, unii le pot face gratis de ce sa plateasca finsajul aiurea?
In fine eu astept rezultatul final, pt ca de-a lungul timpului am vazut masini in lucru la diferiti baieti care aratau groaznic dar dupa finisat deja era e o schimbare iar dupa vopsit deja era lux. Masini care merg si azi fara sa le fi crapat bara desi in fibra aratau ca naiba. :)

Tu sti care a fost treaba cu Thex.. paote el ii va lamuri... omu doreste sa o faca pe Casco.. acum ar trebui sa bagam mana in buzunar la oameni?:D hai sa ne oprim aici ca e urat:D multam eugen cristi si yakone

fane1990 19-11-11 09:56

4 Attachment(s)
Bara custom facuta la baieti , recomand prietenasi

Attachment 2229919Attachment 2229920Attachment 2229921Attachment 2229922

Nu inteleg de ce lumea nu-si vede de atelierul pe care il detine si trebuie sa comenteze lucrarile altora .. nu e frumos ....

stefiPJJ 19-11-11 12:37

Salut. Un bad boy look la Logan ?
Si mai am o problema, cand am cumparat farurile, aveam pleoape, le-am dat jos si am vazut ca erau lipite cu poxipol :???:, se poate face ceva ? sau trebuie sa facem alte sticle la faruri ? Mersi !

aditzu_adx 22-11-11 18:25

1 Attachment(s)
sall...cat ma costa si pe mine sa fac o bara de golf 3 exact ca modelul din poza...ms frm

kathalin 22-11-11 21:22

Ai pm, multumesc!!!

CT08GNT 24-11-11 13:34

2 Attachment(s)
salut baieti ma intereseaza pret facut bari + vopsit
si bara spate daca poate sa aiba un difuzor cu 2 iesiri ceva sa se potrivesca pe modelu acela si badboylook

cata_kevi 26-11-11 20:44

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 4733394)
sall...cat ma costa si pe mine sa fac o bara de golf 3 exact ca modelul din poza...ms frm

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 4737516)
salut baieti ma intereseaza pret facut bari + vopsit
si bara spate daca poate sa aiba un difuzor cu 2 iesiri ceva sa se potrivesca pe modelu acela si badboylook

Aveti Pm !! sory pt intarziere insa am fost plecat din tara...

tonu_adrian 28-11-11 18:46

salut, cat ma costa 2 sticle clare pt faruri+ montat lupa in ele? lupele le aduc eu..
e vorba de un fiat punto din 96

kathalin 28-11-11 21:29

3 Attachment(s)
Astept un PM cu pretul si durata realizarii si program, eventual in weekend?

All times are GMT +2. The time now is 10:37.

- Copyright 2026 4Tuning