![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
salutare..da-mi si raspuns la msg de pe privat...sa fac socoteala..
|
Quote:
|
pot spune la fel despre lucrarile refacute la noi
|
1 Attachment(s)
Quote:
Proprietarul poate n-a vrut piesa finisata ca sa nu dea niste bani in plus si are el posibilitate de finisat/vopsit moca! |
Quote:
Quote:
|
Pai fa bine si scrie si tu aici ca ai 2-3 preturi ca poate unii cred ca asa va iesi omul cu masina in oras in 4 culori :))
1 pret fibra 2 pret finisat 3 pret vopsit Eu cred ca e ok ca le dai prilejul oamenilor sa aleaga daca vor piesa finisata sau nu, spre deosebire de altii care lucreaza mai scump pt simplul fapt ca li se baga finisajul pe gat care inseamna bani si munca. Nu toti vor piese finisate, unii le pot face gratis de ce sa plateasca finsajul aiurea? In fine eu astept rezultatul final, pt ca de-a lungul timpului am vazut masini in lucru la diferiti baieti care aratau groaznic dar dupa finisat deja era e o schimbare iar dupa vopsit deja era lux. Masini care merg si azi fara sa le fi crapat bara desi in fibra aratau ca naiba. :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Bara custom facuta la baieti , recomand prietenasi
Attachment 2229919Attachment 2229920Attachment 2229921Attachment 2229922 Nu inteleg de ce lumea nu-si vede de atelierul pe care il detine si trebuie sa comenteze lucrarile altora .. nu e frumos .... |
Salut. Un bad boy look la Logan ?
Si mai am o problema, cand am cumparat farurile, aveam pleoape, le-am dat jos si am vazut ca erau lipite cu poxipol :???:, se poate face ceva ? sau trebuie sa facem alte sticle la faruri ? Mersi ! |
1 Attachment(s)
sall...cat ma costa si pe mine sa fac o bara de golf 3 exact ca modelul din poza...ms frm
|
Ai pm, multumesc!!!
|
2 Attachment(s)
salut baieti ma intereseaza pret facut bari + vopsit
si bara spate daca poate sa aiba un difuzor cu 2 iesiri ceva sa se potrivesca pe modelu acela si badboylook |
Quote:
Quote:
|
salut, cat ma costa 2 sticle clare pt faruri+ montat lupa in ele? lupele le aduc eu..
e vorba de un fiat punto din 96 |
3 Attachment(s)
Astept un PM cu pretul si durata realizarii si program, eventual in weekend?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning