Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

needBrain 14-09-07 14:14

Re: Ce vor femeile?

chiar nu imi dau seama
acuma daca tot ai zis,dezvolta :D

Bea69 14-09-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1100010)
bea dragutza...merg eo la compex sa'tzi cumpar o funie..?? si am si eo o intrebare...ce te face sa crezi ca esti asa superioara....din cate vad...te potzi include in categoria SALARIA...asa k te rog eo mult asta e un forum p care se discuta subiecte diverse daca ai vre'o pb cu cineva spune'i personal undeva p mess sau unde vrei ...ok?

stii...asta e cea mai tare kestie...sa nu iti iei zboru' cind te ajungi!
eu ma bucur daca zici k par sa fiu categ "salaria"... k nu prea am fost io angajata la viata mea ;)
p mine ma supara fix aia k nu as vrea sa se creada k asta vor femeile ...si cum e forum imi exprim si eu parerea...

Sasha_z 14-09-07 14:17

da e forum.. si poti sa`ti exprimi ideea in legatura cu topicu nu cu oamenii ;)

Magos 14-09-07 14:19

Razboi...
Damn....
Nu ma bag... :))

Mustang 14-09-07 14:24

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1100055)
da e forum.. si poti sa`ti exprimi ideea in legatura cu topicu nu cu oamenii ;)

Spune-i asta si prietenei tale. ;)

Bea69 14-09-07 14:25

sasha...stii k d obicei nu atac...
poate te pune p ginduri dc am facut-o acum...kiar mi-as dori asta!

giubau_v8 14-09-07 15:38

cats fight :D yupiiiiiii
ce vor femeile? toate? vad ca parerile sunt impartite

Mustang 14-09-07 16:00

Bine.
Dar tu ce vrei Magos ? :D

Magos 14-09-07 16:13

Sa termin curatenia in casa!!! :D

Bea69 14-09-07 18:26

soro..adevar ai grait!!!:D :D :D

pheerya 14-09-07 23:01

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099765)
deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi

fiecare isi cunoaste limitele in materie de ce isi doreste...;)

!41! 14-09-07 23:44

nu stiu ce mi a venit sa intru aici dar constat din nou ceea ce stiam deja ..cand sant mai mult de 2 femei ,fete sau altele din speciile inrudite intotdeauna gasesc ceva sa se certe!!!!!!!!!!!! asta vreti voi !!!! asta e raspunsul...vreti sa fiti voi nr1 intotdeauna ...vreti doar..:)

Magos 15-09-07 03:09

Sau asta e doar parerea ta personala...
Nu uita ca nimeni , nici macar noi, ca femei, nu stim ce vrem cu adevarat (corecteaza-ma Bea, daca gresesc! )... Asa ca un barbat.. Cu atat mai putin nu v-a stii cu exactitate cum sta treaba in capul nostru, sau al oricarei alte reprezentante ale sexului asa zis "slab"...

Bea69 15-09-07 10:54

stii bine k la faza asta iti dau perfecta dreptate!
sunt unele femei,kre cit traiesc,experimenteaza...si este normal,k din cind in cind sa mai fie ele si dezamagite....proces normal d invatare...dupa o experienta neplacuta se fereste d asemenea imprejurari-asta interpretati voi asa k nu stim c vrem,k va sperie faptul k azi ink stiai c e in capul nostru,si a doua zi nu mai-dar eu nu cred k putem zice k e vb d fete,femei....as zice mai degraba k sunt oameni,kre intodeauna cauta ceva nou...provocare..sau nush cum sa descriu...
si nu e kiar imposibil sa intelegi un om,cu toate skimbarile cu tot...just pay attention...care...try to understand...si imediat o sa iti dispara imaginea d fiara cu 7 capete si ai sa vezi o femeie incitanta!;)

Alexey 15-09-07 14:45

Vrajeala, io cred ca Bea vrea sa ne duca cu presul =))

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning