![]() |
Re: DreamWorks
La tine e ma...ca stai la curte aici nu prea e deloc :cry:
Am vazut avionul...mig 21 lancer..baza catre alex: sa-l stapanesti sanatos :-) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Suntem mai in camp si de aceea...=))
L.E:Te asteptam la fotbal, Liviu:D |
Quote:
|
si in domnesti a fost ceva zapada..;)
|
Numai in berceni frate nu vine odata zapada in pana mea...:???:
|
ce ma bucur k nu ninge :)))...... unii mai vor sa iasa cu masina din parkre :))) :P
|
Pai la tine micutzu nu e prbolema ca te angajezi la dezapezire dai bara fata jos montezi una de tabla aeaaa e :)) joke of corse !
------------------------------------------------ Toate ca toate , dar asta cre' ca va fi cam ultima vineri de pe acest an in care ne mai vedem ! Intrebare cine ar dorii sa faca craciun/revelion impreuna , gen, ne adunam toti undeva intr'o incapere , un cub ceva:lol: un cerc nu stiu...sariti cu niste pareri ! |
Quote:
P.s. : ma omoara curiozitatea:-P se intampla vreodata sa nu ai masina blocata?? in parcare la tine?? (de alta masina) |
A nins azi dar degeaba..nu s`a pus decat foarte putin..:rolleyes2
|
Quote:
-se intampla mai mereu......da tot timpu este o solutie...(claxonez pana vine, o mut de spate masina respectiva, ies pe la vecinu`)....train in romania :))) |
Quote:
si bafta multa cu Dream Works baieti, si nu va ganditi la filiale doecamdata, ci cresteti voi mari apoi o sa vina si astea...;) |
Quote:
@Zeta, ZUZ, Andrey, Tweety, Micutu : Sunteti "dilii" =)), imi place conversatia la nebunie :oops:. Eu nu vin vineri.Have fun. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning