Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Alex30 14-12-10 09:11

Re: DreamWorks

La tine e ma...ca stai la curte aici nu prea e deloc :cry:

Am vazut avionul...mig 21 lancer..baza catre alex: sa-l stapanesti sanatos :-)

B-99-SAA 14-12-10 09:19

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3896129)
Baaaaaiii ce zapada e afaraaaa :oops::oops:, super :peace:.
P.S:Am pus poze cu "avionul".

Hai ma ca nu e asa multa.... cel putin la mine nu era.... :???: Am vazut si masina, discutam dincolo :D
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3896143)

Pai nici la mine nu era ma... doar a fulguit asa.... poate la el a nins mai mult, tot ce-i posibil. Nu e chiar mig21, e varianta mai mica, dar e ok :lol:

NXdev 14-12-10 09:21

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3896143)

Asa e...noroc ca locuiesc in berceni :oops:, daca vreti sa va dati pe partie, va astept.

Alex30 14-12-10 09:27

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3896160)
Hai ma ca nu e asa multa.... cel putin la mine nu era.... :???: Am vazut si masina, discutam dincolo :D

Pai nici la mine nu era ma... doar a fulguit asa.... poate la el a nins mai mult, tot ce-i posibil. Nu e chiar mig21, e varianta mai mica, dar e ok :lol:

La el a dat mai pe sistem :)). Liviule vezi ca e un topic pe forumu la club cu fotbal...stiu ca te bagi asa ca scrie acolo :D

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3896162)
Asa e...noroc ca locuiesc in berceni :oops:, daca vreti sa va dati pe partie, va astept.

Bulan mare au mereu astia din berceni :lol:

NXdev 14-12-10 09:40

Suntem mai in camp si de aceea...=))
L.E:Te asteptam la fotbal, Liviu:D

bib_andrey 14-12-10 17:20

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3896185)
La el a dat mai pe sistem :)). Liviule vezi ca e un topic pe forumu la club cu fotbal...stiu ca te bagi asa ca scrie acolo :D

Bulan mare au mereu astia din berceni :lol:

Nu ca aia de pe la Muncii :))

Zeta 14-12-10 22:58

si in domnesti a fost ceva zapada..;)

Tweety_rzw 14-12-10 23:01

Numai in berceni frate nu vine odata zapada in pana mea...:???:

micutu11 14-12-10 23:02

ce ma bucur k nu ninge :)))...... unii mai vor sa iasa cu masina din parkre :))) :P

Tweety_rzw 14-12-10 23:07

Pai la tine micutzu nu e prbolema ca te angajezi la dezapezire dai bara fata jos montezi una de tabla aeaaa e :)) joke of corse !

------------------------------------------------

Toate ca toate , dar asta cre' ca va fi cam ultima vineri de pe acest an in care ne mai vedem ! Intrebare cine ar dorii sa faca craciun/revelion impreuna , gen, ne adunam toti undeva intr'o incapere , un cub ceva:lol: un cerc nu stiu...sariti cu niste pareri !

Zeta 14-12-10 23:07

Quote:

Originally Posted by micutu11 (Post 3898666)
ce ma bucur k nu ninge :)))...... unii mai vor sa iasa cu masina din parkre :))) :P

profita cat mai ai timp..la cat de lipita de asfalt este masina ta...nu cred ca vei mai putea merge...sau o ridici iarna?

P.s. : ma omoara curiozitatea:-P se intampla vreodata sa nu ai masina blocata?? in parcare la tine?? (de alta masina)

bib_andrey 14-12-10 23:13

A nins azi dar degeaba..nu s`a pus decat foarte putin..:rolleyes2

micutu11 14-12-10 23:14

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3898684)
profita cat mai ai timp..la cat de lipita de asfalt este masina ta...nu cred ca vei mai putea merge...sau o ridici iarna?

P.s. : ma omoara curiozitatea:-P se intampla vreodata sa nu ai masina blocata?? in parcare la tine?? (de alta masina)

-o sa-i pun numai pe fata jantele de tabla, in rest ramane la fel
-se intampla mai mereu......da tot timpu este o solutie...(claxonez pana vine, o mut de spate masina respectiva, ies pe la vecinu`)....train in romania :)))

Sonny™ 15-12-10 12:35

Quote:

Originally Posted by micutu11 (Post 3898709)
-o sa-i pun numai pe fata jantele de tabla, in rest ramane la fel
-se intampla mai mereu......da tot timpu este o solutie...(claxonez pana vine, o mut de spate masina respectiva, ies pe la vecinu`)....train in romania :)))

micutule o sa fii plug iarna asta, il suni pe dog si iesiti amandoi pe strazi...poate va da ceva astia de la primarie...;)

si bafta multa cu Dream Works baieti, si nu va ganditi la filiale doecamdata, ci cresteti voi mari apoi o sa vina si astea...;)

NXdev 15-12-10 20:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3899707)
micutule o sa fii plug iarna asta, il suni pe dog si iesiti amandoi pe strazi...poate va da ceva astia de la primarie...;)

si bafta multa cu Dream Works baieti, si nu va ganditi la filiale doecamdata, ci cresteti voi mari apoi o sa vina si astea...;)

Multumim Sonny, asa o sa facem :P.

@Zeta, ZUZ, Andrey, Tweety, Micutu : Sunteti "dilii" =)), imi place conversatia la nebunie :oops:.

Eu nu vin vineri.Have fun.

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning