![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
csinalj kartonbol sablont es hasonlitsd osszeoket. |
szoke_sz: ok
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
..........
|
Vai de capul meu ! Cum sa-i faci asa ceva unei masini ? :rolleyes2
|
Cand se termina "proiectul" direct langa astea o sa ajunga, https://www.4tuning.ro/versus/versus-...iata-9920.html , deci fii mandru o sa apari pe site, masina o sa aiba propriul articol.
Omule, bara ca bara ai inteles tu care e treaba cu ea din atatea pareri negative dar roof scoop-ul ala la ce mama lu' Michel Boué iti foloseste ? De toti banii care i-ai dat pe masina asta si bagat in ea iti luai un renault 5 ok cu care iti faceai si anul de incepator si inca cativa dupaia... Credeam ca postezi aici nu doar sa te dai mare ce idei iti vin tie noaptea si a doua zi le pui in practica cu ce gasesti prin garaj, ci sa primesti pareri pozitive sau negative de la restul, sa le ai in vedere, iar intr-un final sa iasa ceva frumos, dar tu faci ca si calul... |
PARCA, nu arata asa de rau...
Oricum, INCA nu e finisata... :lol: |
2 Attachment(s)
lucrur cu fibra de sticla
|
macar daca tot ai inceput punei si pe spate si praguri si ceva jante macar pe 16:D
|
Citeste pe aici sa vezi cum ar trebui sa arate o astfel de masina:
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...r/page-20.html Si te poti uita si la masian colegului b XX adi care a postat mai sus |
1 Attachment(s)
aproape amterminat cu fibra
|
Sa cantaresti bara si sa imi spui si mie te rog cate kg are....si dupa ce va fi gata 100% sa o mai cantaresti odata, sa vezi cata greutate ai adaugat masinii...
|
acuma are cam 2,5 kg
|
Ce sa zic , nu oricine face o bara asa din poze , chiar daca nu are nici o treaba cu masina ;) Sa vedem rezultatul final :)
|
fazekasnfs - am ramas uimit de ce ai putut realiza ! Felicitari , astept sa o vad 100 % gata .
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning