![]() |
Re: E36 - Bmw
hahahaha MARIAN NU ARE NEVOIE SA FACA MASINA STANCE CA SI-ASA E EL CRACANAT =))))))))))))))) fotbalist ce sa ii faci =))))))))))))
am luat-o pe urma ta scriu cu caps =)) |
3 Attachment(s)
Quote:
Ultima strigare :D:D:D 1-LAGUNA Seca Blue ! 2-Dakar Gelb ! 3- Boston Grun ! |
3- Boston Grun ! ca sa-ti mearga la inima :)) sa renasca aia mica .. :))
|
Dupa mine CLAR PRIMA VARIANTA!!!!
|
|
Quote:
|
3 ... verde sa fie :lol:
|
Boston Grun sef sa atraga ochiu tau ca aia conteaza.
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ce asculta VIO la rezervor :lol::lol::lol::lol::lol::lol: =)))))))))))hahahaha |
1 Attachment(s)
bah nebunule da cum ramane cu albul ala magic de mi l-ai aratat mie??de ce nu e in lista??
mai uite o culoare frumoasa nu stiu cum se cheama din alea 3 si eu as merge pe laguna seca blue |
3 Attachment(s)
Daca nu e Alpin weiss , macar fa-i concurenta lu' Jakal-u .. >> DAKAR GELB << :peace::peace:
|
Oricum ai vopsi-o e pacat ca ai reparat-o de mantuiala....indreptatu' cu ciocanu' nu prea intra la tuning de bmw:D...cumpara un trager nou sau macar unul sh nelovit....cumpara prinderile de la bara originale....ca atunci cand o s-o vopsesti sa fie in starea cea mai buna:D
PS Si mai raspunde si tu la telefonu' ala din cand in cand:lol: |
da-i o vopsea alb nova :D
|
caterinca caterinca fratili meu,dar eu zic sa te duci la un tinichigiu sa ti-o
aranjeze putin! mai vrei s-o si vopsesti total! e pacat de bani!! ce ati tras voi acolo de ea ca de curva...aia'i treaba ma Mariene? |
1 Attachment(s)
panarame mai sinteti.....:lol::lol:
marean...te-ai facut si mecanicos...."pa persoana fizica"....:D ia d-acilisea o idee....am mai pus-o si la liviu pe topic....:lol: on...daca tot mori dupa verdele ala ....fa-o asa.... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning